ΕΟΚ για φιάσκο κλήρωσης: «Ένα λάθος ήταν, προκλήθηκε επικοινωνιακή ξετσιπωσιά»

Η ΕΟΚ εξέδωσε επιθετική ανακοίνωση μία ημέρα μετά το φιάσκο της κλήρωσης του Κυπέλλου Ανδρών, στην οποία όχι μόνο δεν απολογήθηκε, αλλά πέρασε στην αντεπίθεση.

ΕΟΚ για φιάσκο κλήρωσης: «Ένα λάθος ήταν, προκλήθηκε επικοινωνιακή ξετσιπωσιά»

Μετά το πρωτοφανές λάθος της στην κλήρωση του Κυπέλλου Ανδρών, το οποίο υποχρέωσε τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να την επαναλάβουν, η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δεν απολογείται, αλλά αντιθέτως αντεπιτίθεται, κάνοντας λόγο, μεταξύ άλλων, για «επικοινωνιακή ξετσιπωσιά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Αντιλαμβανόμαστε πλήρως και με σαφήνεια την υποχρέωση ορισμένων αφενός, να απαξιώσουν το ρόλο και τις ενέργειες της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ και αφετέρου, να μηδενίσουν το έργο παραγόντων. Εμπίπτει στο σχέδιο εξόντωσης, που επιχειρείται μήνες νωρίτερα.

Αυτό που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε ότι ένα λάθος κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των εθνικών πρωταθλημάτων ήταν δυνατό να προκαλέσει μια τέτοια επικοινωνιακή ξετσιπωσιά. Ο πανικός και ο λεκτικός οχετός ξεπέρασε κάθε όριο και πλέον, έχει θύματα και υπαλλήλους της ΕΟΚ. Ένας πανικός που δεν κρύβεται τόσο από ιδιοκτήτες ΚΑΕ με μηδαμινή προσφορά στο σύνολο του Ελληνικού Μπάσκετ όσο και μέρους του μιντιακού συστήματος. Αιδώς Αργείοι».