Παναθηναϊκός - Προμηθέας 91-79: Κάτας: «Θα το γιορτάσω ακούγοντας Ρέμο στο σπίτι μου» (vid)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Όντεντ Κάτας χαρούμενος μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, είπε ότι θα το γιορτάσει ακούγοντας Ρέμο σπίτι του

Παναθηναϊκός - Προμηθέας 91-79: Κάτας: «Θα το γιορτάσω ακούγοντας Ρέμο στο σπίτι μου» (vid)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Όντεντ Κάτας μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτή τη σπουδαία νίκη. Πήραμε το ένα από τα δύο τρόπαια που θέλουμε. Ήταν ένα σπουδαίο ματς για το άθλημα, ήταν δυναμικό, είχε μεγάλα σουτ, πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο. Στόχος μας ήταν να τους κρατήσουμε στους 70 πόντους. Η πίεση ήταν σε εμάς, αλλά μας αρέσει η πίεση. Στο τέλος του αγώνα αυτή η πίεση και η προσπάθεια μας έδωσαν τη νίκη και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό.

Παναθηναϊκός - Προμηθέας 91-79: Πήρε το Κύπελλο ο ΠΑΟ - Πρωταγωνιστές οι διαιτητές (highlights)

Νομίζω σε αυτή τη φάση της σεζόν, έχουμε τρόπους για να σκοράρουμε. Έχουμε παίκτες για να το κάνουμε, δεν στηριζόμαστε σε έναν αθλητή. Πολλοί πόντοι μας προέρχονται από την άμυνα. Κάθε παίκτης μπορεί να σκοράρει, δεν δίνουμε έμφαση σε αυτό. Αν μπορούμε να κρατήσουμε τους αντιπάλους στους 70 πόντους, θα κερδίζουμε. Σε τρεις ημέρες ξεκινάμε τα playoffs, πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση, στο τέλος της ημέρας θέλεις προσπάθεια και στις δύο πλευρές του γηπέδου, όμως η άμυνα είναι αυτή που δίνει αυτοπεποίθηση.

Την τελευταία φορά που κατέκτησα έναν τίτλο, πήγα στον Ρέμο, στα μπουζούκια. Απόψε θα τον ακούσω, αλλά στο σπίτι μου. Συνεχώς προσπαθείτε να μου θυμίσετε το παρελθόν, αν συγκρίνεται ο παίκτης Κάτας με τον προπονητή Κάτας... Πάντα βρίσκω τρόπους για να απολαμβάνω την προπονητική, όσο περνούν τα χρόνια, τόσο πιο ενδιαφέρουσα τη βρίσκω».