Προμηθέας: «Να αποφασίσουμε με Παναθηναϊκό και ΕΟΚ για το γήπεδο του τελικού»

Με ανακοίνωση του ο Προμηθέας Πατρών πήρε θέση για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. 

Προμηθέας: «Να αποφασίσουμε με Παναθηναϊκό και ΕΟΚ για το γήπεδο του τελικού»

Τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ θα αντιμετωπίσει ο Προμηθέας στο πλαίσιο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς το αίτημα των Πατρινών για αλλαγή της έδρας δεν έγινε δεκτό.

Παναθηναϊκός - Προμηθέας: Προτείνει το ΣΕΦ για τον τελικό ο Παναθηναϊκός

Έτσι με ανακοίνωση τους οι άνθρωποι του συλλόγου σχολίασαν την απόφαση, αλλά και την πρόταση των «πράσινων» να γίνει το ματς στο ΣΕΦ.

Παναθηναϊκός - Προμηθέας: Πάλι στην έδρα του Παναθηναϊκού ο τελικός Κυπέλλου στο μπάσκετ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πραγματικά απορούμε που η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στο απλό αίτημα μας για να μη τελεσθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ απαντά με μια μακροσκελή ανακοίνωση τοποθετούμενη σε άσχετα ζητήματα προσπαθώντας να εμπλέξει πρόσωπα και εκλογές ΕΟΚ σε ένα απλό αλλά καίριο ερώτημα. Επειδή σε καμία περίπτωση δεν έχουμε σκοπό να δυναμιτίσουμε το κλίμα πριν το τελικό της Κυριακής που για εμάς είναι γιορτή γιαυτό και δεν θα απαντήσουμε στις προκλήσεις. Από Δευτέρα...

Σε κάθε περίπτωση χαιρόμαστε που η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ συμφωνεί και επισήμως στο αίτημα μας να μην γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Γιαυτό καλούμε σήμερα το απόγευμα στις 6 ή όποια άλλη ώρα σήμερα μπορούν σε τηλεσυνάντηση τον εκπρόσωπο της ΕΟΚ, τον εκπρόσωπο της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και μαζί με εκπρόσωπο της ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ώστε να αποφασίσουν από κοινού για το γήπεδο τέλεσης του τελικού».