Κύπελλο Ελλάδας: Αναβλήθηκε ξανά ο προημιτελικός Παναθηναϊκός - Περιστέρι

Η ΕΟΚ αποδέχθηκε αίτημα του ΕΣΑΚΕ και αποφάσισε να αναβάλει τον προημιτελικό του Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Περιστερίου, που ήταν προγραμματισμένος για τις 27/4. Νέα ημερομηνία διεξαγωγής η 4η Μαΐου.

Κύπελλο Ελλάδας: Αναβλήθηκε ξανά ο προημιτελικός Παναθηναϊκός - Περιστέρι

Μία ακόμη αναβολή υπήρξε σήμερα (1/4) στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Περιστερίου στο ΟΑΚΑ.

Ο αγώνας μεταξύ των «πρασίνων» και των «κυανοκίτρινων» επρόκειτο να διεξαχθεί τη Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου και ο νικητής του ζευγαριού ήταν προγραμματισμένο να παίξει εντός έδρας με αντίπαλο το Λαύριο δύο ημέρες αργότερα (Μ. Πέμπτη 29/4), ωστόσο ο κορονοϊός δεν αφήνει σε ησυχία τις ομάδες της Βasket League.

Έτσι, έπειτα από σχετικό αίτημα του ΕΣΑΚΕ, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αποφάσισε την αλλαγή ημερομηνίας του προημιτελικού Παναθηναϊκός - Περιστέρι, που τελικά θα λάβει χώρα μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 4 Μαΐου (17:00).

Ωστόσο αυτή η αλλαγή συμπαρασύρει και το υπόλοιπο πρόγραμμα έως την ολοκλήρωση της δεύτερης τη τάξει εγχώριας διοργάνωσης. Και αυτό γιατί και ο ημιτελικός ανάμεσα στον νικητή του ζευγαριού και στο Λαύριο θα γίνει μετά από μία εβδομάδα, για την ακρίβεια στις 6 Μαΐου. Όμως και ο τελικός του θεσμού ορίστηκε να διεξαχθεί την Κυριακή 9 Μαΐου αντί για την Τετάρτη 5 του ίδιου μηνός.

Η ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η ΕΟΚ σχετικά με τις προαναφερθείσες αλλαγές αναφέρει τα εξής:

«Εξαιτίας της αναβολής αγώνων της Basket League και μετά από σχετικό αίτημα του ΕΣΑΚΕ, η διεξαγωγή του προημιτελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών Παναθηναϊκός – Περιστέρι αντί για τις 27/4 θα διεξαχθεί την Τρίτη 4/5 στις 17.00 στο ΟΑΚΑ. Αντίστοιχα, ο ημιτελικός ανάμεσα στον νικητή της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Περιστέρι και στο Λαύριο θα διεξαχθεί στις 6/5 και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών στις 9/5».