Κύπελλο Μπάσκετ: Αλλαγή ώρας στο Λαύριο - ΑΕΚ

Αλλάζει η ώρα διεξαγωγής του προημιτελικού του Κυπέλλου Μπάσκετ μεταξύ Λαυρίου και ΑΕΚ την Τετάρτη (10/2) και μετατίθεται από τις 17:00 στις 20:00.

Κύπελλο Μπάσκετ: Αλλαγή ώρας στο Λαύριο - ΑΕΚ

Στην αλλαγή της ώρας διεξαγωγής του προημιτελικού του Κυπέλλου ανδρών στο μπάσκετ, Λαύριο - ΑΕΚ, προχώρησε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για τηλεοπτικούς λόγους. Συγκεκριμένα, ο αγώνας Λαύριο - ΑΕΚ θα αρχίσει στις 20:00 αύριο, Τετάρτη (10/02) στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου, αντί για τις 17:00, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Αιτία είναι πως στις 17:00 αρχίζει και ο πρώτος προημιτελικός Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Βόλο. Η αναμέτρηση Λαύριο - ΑΕΚ θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Μετά την αναβολή του προημιτελικού, Παναθηναϊκός-Περιστέρι λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις των «πρασίνων», η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως ο ημιτελικός ανάμεσα στους νικητές των προημιτελικών αγώνων Ηρακλής - ΠΑΟΚ και Κολοσσός Ρόδου - Προμηθέας Πάτρας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

Αρχικά οι ημιτελικοί ήταν προγραμματισμένοι για το ερχόμενο Σάββατο (13/2) στο ΟΑΚΑ.

Ο προημιτελικός αγώνας Παναθηναϊκός - Περιστέρι και ο ημιτελικός ανάμεσα στους νικητές των αγώνων Παναθηναϊκός - Περιστέρι και Λαύριο - ΑΕΚ, καθώς και ο τελικός της διοργάνωσης θα ορισθούν εκ νέου από την ΕΟΚ.