Οι ανατροπές που τον έκαναν ΘΡΥΛΟ στην Ευρώπη! (vid)

Αν υπάρχει αυτή τη στιγμή μια ομάδα στη χώρα μας που έχει αποδείξει ότι μπορεί να πάει κόντρα σε όλους και σε όλα αυτή δεν είναι άλλη από τον μπασκετικό Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει πολλές φορές την Ευρώπη να παραμιλάει. Έχουν αποδείξει ότι εκεί που τελειώνει η λογική, ξεκινάει αυτή η ΟΜΑΔΑ. Έχουν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο κι όμως κατάφεραν να φύγουν στο τέλος θριαμβευτές.

Ο Ολυμπιακός σε λίγες ώρες δίνει το κρισιμότερο φετινό του παιχνίδι κόντρα στη Ζαλγκίρις. Κόντρα στον κακό του εαυτό. Κόντρα στους τραυματισμούς. Κόντρα σε ένα κατάμεστο γήπεδο από οπαδούς που θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να του στερήσουν την ευκαιρία να μεταφέρει τη σειρά σε πέμπτο αγώνα στο ΣΕΦ.

Η Ζαλγκίρις δείχνει να είναι σε καλύτερο φεγγάρι. Πιο «δυνατή» πνευματικά και σε καλύτερη φόρμα. Ο Ολυμπιακός όμως έχει 40 λεπτά μπροστά του για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Το καμάρι του Πειραιά έχει παίκτες που στο παρελθόν έχουν ζήσει χειρότερες καταστάσεις και μπόρεσαν να τις ξεπεράσουν.

Το fosonline σας θυμίζει μερικές από τις ανατροπές που έφεραν τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης και συνέβαλαν ώστε να χτίσει το μύθο του. Η διαφορά είναι ότι στα στιγμιότυπα που θα παρακολουθήσετε οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μείνει πίσω στο σκορ κατά τη διάρκεια του αγώνα και επέστρεψαν.

Απόψε το βράδυ, θα έχουν ένα ολόκληρο ματς προκειμένου να φτάσουν στο 2-2...