ΕΠΙΣΗΜΟ: Τέλος ο Ματσιούλις από την Ρέαλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Γιόνας Ματσιούλις. Χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague με άλλη ομάδα ο 33χρονος φόργουορντ.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Τέλος ο Ματσιούλις από την Ρέαλ!

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα αναζητήσει ο Γιόνας Ματσιούλις, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους το πρωί της Παρασκευής (2/3).

Ο Λιθουανός φόργουορντ αγωνίστηκε στη "Βασίλισσα" για τρεισήμισι χρόνια, κατακτώντας εκτός των άλλων και τη EuroLeague του 2015.

Ο 33χρονος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δεν είχε συμμετοχή στο ροτέισον του Πάμπλο Λάσο, αφού είχε μηδαμινό χρόνο συμμετοχής, ενώ σπάνια συμπεριλαμβανόταν στην αποστολή για τα ευρωπαϊκά ματς. Παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι του 2016 είχε υπογράψει συμβόλαιο 2+1 χρόνων, δεν κατάφερε να το εξαντλήσει.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ο Ματσιούλις δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα άλλης ομάδας. Έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα το επιθυμεί και να αγωνιστεί σε όλα τα πρωταθλήματα χωρίς περιορισμούς, πλην της κορυφαίας ευρωπαϊκής, διασυλλογικής διοργάνωσης.