Νίκολα Μιλουτίνοφ για Ολυμπιακό: «Λυπάμαι μόνο που δεν κατακτήσαμε την Euroleague»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε σε ιστοσελίδα της Σερβίας, τη «nova.rs» για τον Ολυμπιακό, τη μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το ΝΒΑ. Η συνέντευξη έγινε στην Αθήνα με τον Σέρβο να γίνεται αντικείμενο λατρείας από τον κόσμο των Πειραιωτών.

Νίκολα Μιλουτίνοφ για Ολυμπιακό: «Λυπάμαι μόνο που δεν κατακτήσαμε την Euroleague»

Ο Σέρβος σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, τη «nova.rs» για τον Ολυμπιακό, τη μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το ΝΒΑ.

Ο διεθνής άσος που από τη νέα σεζόν θα φορέσει τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είναι στην Αθήνα και συνεχίζει το πρόγραμμά του στην πατρίδα μας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «nova.rs» που στέκεται και στις δύσκολες καιρικές, λόγω ζέστης, στην πρωτεύουσα.

«Ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη μου ομάδα εκτός Σερβίας. Όταν φεύγει ένας παίκτης από την πατρίδα του, πάντα είναι επιφυλακτικός.

Όμως από την πρώτη μέρα ήταν πολύ όμορφα όλα, από την πόλη και τους συμπαίκτες μου, μέχρι τους ανθρώπους στο κλαμπ. Το μόνο για το οποίο λυπάμαι είναι που δεν κατακτήσαμε την Ευρωλίγκα.

Όμως ξέρω πως έδωσα σε αυτά τα πέντε χρόνια τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Απλά δεν τα καταφέραμε», δήλωσε αρχικά ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

Για την μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είπε: «Ήρθα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και πιστεύω πως θα συνεχίσει να είναι τέτοια. Έχω βρεθεί πολλές φορές στη Μόσχα και ξέρω πώς είναι.

Σίγουρα είναι τελείως διαφορετικά από την Αθήνα, αλλά αν δεν ήταν και εκείνη μια όμορφη πόλη, δεν θα είχε πάνω από 10 εκατ. κατοίκους. Ανυπομονώ να πάω εκεί».

Για το ΝΒΑ και το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να περάσει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, δήλωσε: «Χάρηκα όταν με επέλεξαν οι Σπερς, δεν θα πω ψέματα. Όμως τώρα είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην ΤΣΣΚΑ, όπως ήμουν και στον Ολυμπιακό όσο ήμουν εκεί.

Πάντα ήμουν συγκεντρωμένος στην ομάδα μου και δεν κοίταζα το επόμενο βήμα, το ΝΒΑ ή οπουδήποτε αλλού».

Ο Μιλουτίνοφ, όπως γράφει η ιστοσελίδα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έγινε στην Αθήνα, αρκετές φορές φωτογραφήθηκε με οπαδούς του Ολυμπιακού που τον πλησίαζαν για να τον ευχαριστήσουν και να βγάλουν μία selfie μαζί του ενώ αρκετοί από αυτούς του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και γρήγορα να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Ο πρώην παίκτης των Πειραιωτών ρωτήθηκε και για την επανέναρξη της Euroleague και εάν υπάρχει φόβος και ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να σκέφτεται από τώρα τι θα γίνει στο μέλλον.

«Δεν είναι τίποτα στο χέρι μας αυτή τη στιγμή» τόνισε χαρακτηριστικά.