Σάσκο Βεζένκοφ: «Είναι θέμα χρόνου να υπογράψει ο Σάσα με τον Ολυμπιακό»

O πατέρας του Σάσα Βεζένκοφ, Σάσκο, δήλωσε σε μέσο ενημέρωσης της Βουλγαρίας ότι ο γιος του είναι θέμα χρόνου να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Σάσκο Βεζένκοφ: «Είναι θέμα χρόνου να υπογράψει ο Σάσα με τον Ολυμπιακό»

Πολύ κοντά στη σύναψη νέου τριετούς συμβολαίου με τον Ολυμπιακό φαίνεται πως είναι ο Σάσα Βεζένκοφ, σύμφωνα μάλιστα και με τον πατέρα του, Σάσκο, ο οποίος δήλωσε σε μέσο ενημέρωσης της Βουλγαρίας ότι ο γιος του είναι θέμα χρόνου να υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους».

Ο πατέρας του διεθνούς φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στο bgdnes.bg, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πραγματικά του αρέσει η ομάδα και πιστεύω ότι θα μείνει. Και ο προπονητής επίσης τον θέλει. Είναι θέμα χρόνου να υπογράψει. Είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, καθώς ήταν στο σπίτι του εδώ και τρεις μήνες. Από τότε που ήταν παιδί τον είχαμε τόσο καιρό μαζί μας».

Ερωτηθείς στη συνέχεια τι κάνει τώρα ο Σάσα, ο Σάσκο Βεζένκοφ είπε: «Είναι στην Αθήνα τώρα και κάνει προπονήσεις, οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι τις 20 Ιουλίου. Έπειτα θα κάνουν ένα διάλειμμα δέκα ημερών και μετά θα ξεκινήσουν ξανά. Αυτό το καλοκαίρι δεν θα πάει στις ΗΠΑ για προπονήσεις. Ο Ολυμπιακός έχει ειδικούς γυμναστές».