Η νέα αθλητική εταιρεία στις εμφανίσεις του Ολυμπιακού θα έχει χρώμα... ελληνικό!

Μετά από 13 χρόνια συνεργασίας ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη NIKE. Ήταν σε επαφές με την Under Armour, αλλά πλέον έχει καταλήξει στην ελληνική GSA που έντυσε την Εθνική μας. 

Η νέα αθλητική εταιρεία στις εμφανίσεις του Ολυμπιακού θα έχει χρώμα... ελληνικό!

Η συνεργασία της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τη NIKE θα σταματήσει ύστερα από 13 σερί χρόνια. Τη σεζόν 2006-07 οι Πειραιώτες φορούσαν PUMA και από την επόμενη έως και σήμερα αγωνίζονταν με τις εμπνεύσεις της NIKE. Για διάφορους λόγους η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικοινωνία με άλλες εταιρείες αθλητικής ένδυσης. Είναι γεγονός πως είχαν έρθει σε συμφωνία με την ανερχόμενη Under Armour (επίσης αμερικάνικη), αλλά η υπόθεση «πάγωσε» ύστερα από την έξαρση του κορονοϊού.

Τις τελευταίες μέρες, όμως, προέκυψε μία ελληνική εναλλακτική λύση! Ο λόγος για την GSA, η οποία έντυσε την εθνική μας ομάδα μπάσκετ στο περασμένο Μουντομπάσκετ. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Γεράσιμος Παπασπυράτος, ένας επιχειρηματίας που έχει επιλέξει να έχει ως έδρα την Ελλάδα και τη Μεταμόρφωση, σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα σε 12 χώρες του κόσμου, που πια φτάνουν σε όλη την υφήλιο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένες συζητήσεις μαζί του και όλα δείχνουν πως από τη νέα σεζόν οι Πειραιώτες θα παρουσιαστούν με ανανεωμένο προφίλ στις εμφανίσεις τους αλλά και στον αθλητικό τους ρουχισμό, με την υπογραφή της GSA.