Πασκουάλ: «Μιλάνο και Ολυμπιακός κινούνται επιθετικά στην αγορά» (vid)

Ο προπονητής της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Τσάβι Πασκουάλ, μίλησε για τις κινήσεις των ομάδων στο μεταγραφικό παζάρι, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στον σχεδιασμό της ομάδας, αλλά και τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

Πασκουάλ: «Μιλάνο και Ολυμπιακός κινούνται επιθετικά στην αγορά» (vid)

Στο επίσημο κανάλι της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης μίλησε ο Τσάβι Πασκουάλ για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στον σχεδιασμό της ομάδας, τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, αλλά και πώς κινείται η αγορά.

Ο Ισπανός προπονητής ανέφερε:

Για τον προγραμματισμό του: «Είμαι κάπως κουρασμένος, γιατί εδώ και δύο μήνες δουλεύω μπροστά σε έναν υπολογιστή. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνονται πρόσωπο με πρόσωπο. Αυτή θα είναι η πρώτη προετοιμασία που θα κάνω με τη Ζενίτ. Αποφάσισα να έρθω νωρίς, να κανονίσω τα πάντα και να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν».

Για τη Euroleague της νέας σεζόν: «Είναι μια εξαιρετική επιλογή για εμάς. Θα παίξουμε ξανά στη Euroleague. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξεκινήσει η σεζόν και θα προετοιμάσω την ομάδα μου εξαρχής. Αγαπάω αυτή την περίοδο, πριν από την έναρξη των αγώνων. Ελπίζω να δείξουμε στον κόσμο μας ότι έχουμε γίνει καλύτεροι».

Για το μεταγραφικό παζάρι: «Υπάρχουν ομάδες όπως το Μιλάνο και ο Ολυμπιακός που είναι επιθετικές στην αγορά. Ύστερα από όλα τα προβλήματα με την πανδημία, πολλές ομάδες σκέφτονται τι να κάνουν, εξετάζουν τα οικονομικά τους δεδομένα. Κάποιες ομάδες κάνουν ήδη τα βήματά τους και δημιουργούν το ρόστερ τους. Το "παζάρι" προχωράει. Σιγά σιγά, αλλά προχωράει. Όλες οι ομάδες είναι έτοιμες να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ήμουν και στην Μπαρτσελόνα πιο παλιά. Τώρα είμαι στη Ζενίτ. Ο Παναθηναϊκός είναι το παρελθόν μου. Αγαπάω τον κόσμο εκεί, έχω φίλους. Πέρασα ωραία. Όμως δεν έχω κάτι να πω. Διαβάζω τα νέα στις εφημερίδες, δεν γνωρίζω ακριβώς την κατάσταση για να πω κάτι».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας