«Ο Στρέλνιεκς μένει κατά 90% στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα παραμείνει και τη νέα σεζόν, όπως όλα δείχνουν ο Γιάνις Στρέλνιεκς όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο ατζέντης του Λετονού, Άρτουρς Καλνίτις.

«Ο Στρέλνιεκς μένει κατά 90% στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Έντονη είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες γύρω από το μέλλον του Γιάνις Στρέλνιεκς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, παρά το γεγονός πως ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού σε συνέντευξή του είχε τονίσει πως δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Το ίδιο υποστήριξε και ο ατζέντης του, Άρτουρς Καλνίτις, ο οποίος σημείωσε πως όπως όλα δείχνουν ο Λετονός θα συνεχίσει να προσφέρει τις αγωνιστικές του υπηρεσίες για λογαριασμό της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη.

«Μίλησα πρόσφατα με την αντιπρόεδρο της ΤΣΣΚΑ και δεν έθεσε θέμα αποχώρησης. Νομίζω πως τα ρεπορτάζ που αναφέρουν πιθανή φυγή του παίκτη είναι απλά φήμες. Δεν γνωρίζω πού βασίζονται. Ο Στρέλνιεκς έχει εγγυημένο συμβόλαιο και για την νέα σεζόν. Τού αρέσει η ομάδα και συνολικά ο σύλλογος της ΤΣΣΚΑ. Θα έλεγα πως κατά 85%-90% θα περάσει τη σεζόν 2020-2021 στην Μόσχα», είπε σχετικά στην «izvestia» ο ατζέντης του Στρέλνιεκς και πρόσθεσε:

«Ο Γιάνις είναι ένας δυνατός και έμπειρος παίκτης στην Euroleague. Δεν "χάθηκε" στην ΤΣΣΚΑ και προσπάθησε να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορούσε, σε μια σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόωρα. Επίσης, αν η ομάδα αποφασίσει τη διακοπή της συνεργασίας μας, τότε θα πρέπει να πληρώσει μία μεγάλη ρήτρα, που θα καλύψει σχεδόν όλο το συμβόλαιο. Δεν βλέπω τον λόγο να κάνει κάτι τέτοιο».