Έξω φρενών ο πρόεδρος της Μόρναρ με EuroLeague: «Η απόφαση της για το EuroCup είναι ντροπιαστική»

Η Μόρναρ Μπαρ στήριξε την EuroLeague, θέλησε να αγωνιστεί στο EuroCup, αλλά «κόπηκε». Το γεγονός εξόργισε τη διοίκηση της ομάδας.

Έξω φρενών ο πρόεδρος της Μόρναρ με EuroLeague: «Η απόφαση της για το EuroCup είναι ντροπιαστική»

Η Μόρναν Μπαρ είναι από τις μικρές ομάδες που στήριξαν την EuroLeague, μιλώντας ανοιχτά για τη δυναμική της διοργάνωσης, εκφράζοντας και την επιθυμία να συνεχίσουν να παίζουν στο EuroCup.

EuroCup: Ο Προμηθέας ανάμεσα στις 24 ομάδες για την νέα σεζόν

Τελικά, όμως, η EuroLeague τους άφησε εκτός διοργάνωσης! Το γεγονός εξόργισε τον πρόεδρο της ομάδας, Τζόκο Παβίσεβιτς, ο οποίος δήλωσε τα εξής για το γεγονός: «Η απόφαση είναι ντροπιαστική. Αν είχε παρθεί μια απόφαση ανάλογη με εκείνη της EuroLeague, οπού όλοι οι συμμετέχοντες θα βρίσκονται και την επόμενη σεζόν, τότε δεν θα λέγαμε κουβέντα, αλλά τώρα το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι θεωρούμε την απόφαση ντροπιαστική.

Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι αν βρισκόμασταν στην τωρινή θέση της Τσεντεβίτα Ολίμπια, σίγουρα θα δίναμε την θέση μας σε ένα αντίπαλο που κέρδισε στο γήπεδο. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση, είμαστε η Μόρναρ».

Ο πρόεδρος της Μόρναρ Μπαρ συνέχισε λέγοντας ότι: «Θα αμφισβητήσουμε τη συμμετοχή μας στην Αδριατική Λίγκα, γιατί ποιο το νόημα είναι να παίξουμε σε μια διοργάνωση που κανείς δεν εκτιμάτα αποτελέσματα. Εφόσον κερδίσαμε την θέση του EuroCup μέσα στο γήπεδο, δεν υποβάλαμε αίτηση για τις διοργανώσεις της FIBA».