«Ο Λορέντζο Μπράουν προτιμάει την Μακάμπι από τον Παναθηναϊκό»

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, ο Λορέντζο Μπράουν δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να πάει στους "πράσινους" και προτιμάει τη Μακάμπι ακόμα κι αν θα είναι εκεί δεύτερος.

«Ο Λορέντζο Μπράουν προτιμάει την Μακάμπι από τον Παναθηναϊκό»

Πριν λίγες μέρες, ο Λορέντζο Μπράουν φέρονταν να είναι κοντά στον Παναθηναϊκό, αλλά η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αποχωρήσει από την «πράσινη» ΚΑΕ και η επιθυμία των διοικούντων να μεταπηδήσουν στο Basketball Champions league της FIBA και να αφήσουν την Euroleague, αλλάζουν τα δεδομένα.

Σύμφωνα με την «Mondo.rs» ο Λορέντζο Μπράουν δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στο Basketball Champions League. Το σέρβικο δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα, πως πριν δύο εβδομάδες ήταν κοντά στον Παναθηναϊκό, αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα κάνει δεύτερες σκέψεις.

Ο Λορέντζο Μπράουν, παράλληλα, ο οποίος είχε μια πολύ καλή χρονιά με τον Ερυθρό Αστέρα (12,3 πόντους, 4,6 ασίστ, 3,3 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα), όπως τονίζει το δημοσίευμα, δεν θέλει να περιμένει τον Παναθηναϊκό και προτιμάει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, έστω αν εκεί ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και φαίνεται πως θα έρχεται από τον πάγκο.