Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Τσαρλς Τζένκινς – Δείτε τον (vid)

Ο Τσαρλς Τζένκινς φέρεται να είναι ένας ακόμη κοντός που απασχολεί τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Τσαρλς Τζένκινς – Δείτε τον (vid)

Ο Τσαρλς Τζένκινς φέρεται να είναι σύμφωνα με τη «Live Sport» ένας ακόμη κοντός που απασχολεί τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Στον Πειραιά, εκτός φυσικά του Κώστα Σλούκα, κοιτάνε για την ενίσχυση της περιφέρειας με έναν ακόμη παίκτη στους γκαρντ.

Ο Τζένκινς φαίνεται πως είναι ένας παίκτης που απασχολεί, με τον κόουτς Μπαρτζώκα να τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στη Χίμκι πριν από δύο χρόνια.

Βέβαια ο 31χρονος άσος δεν είναι άγνωστος στο κοινό της Euroleague, όπου αγωνίζεται από το 2013 με θητεία σε Ερυθρό Αστέρα, Αρμάνι Μιλάνο και Χίμκι.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες είχε προταθεί και ο Αμερικανός γκαρντ της Ζαλγκίρις, Τόμας Ουόκαπ, ενώ ο Μπαρτζώκας έχει επισημάνει την ανάγκη ενίσχυσης του ρόστερ με δύο γκαρντ από το πρώτο ράφι.

Τόσο γιατί αυτή είναι η πιο κομβική θέση στο σύγχρονο μπάσκετ, όσο και επειδή εκεί έκρινε πως υπάρχει αδυναμία στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Εκεί ήταν φέτος η «αχίλλειος πτέρνα».

Η ομάδα έφτασε στο σημείο να παίζει με Τσέρι - Μπάλντγουιν κόντρα σε Λάρκιν - Μίτσιτς (Εφές), Ντιλέινι - Χίγκινς (Μπαρτσελόνα) και Γιουλ - Καμπάτσο (Ρεάλ). Η διαφορά ποιότητας χαώδης.