Xίμκι: Προχωράει για Ουίλιαμς - Αφήνει τον Γκιλ που αρέσει στον Ολυμπιακό

Η Χίμκι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για να έρθει σε συμφωνία με τον πάουερ-φόργουορντ Ντέρικ Ουίλιαμς που έφυγε από τη Φενέρμπαχτσε. Οι Ρώσοι αφήνουν ελεύθερο τον Άντονι Γκιλ που αρέσει στον Ολυμπιακό. 

Xίμκι: Προχωράει για Ουίλιαμς - Αφήνει τον Γκιλ που αρέσει στον Ολυμπιακό

Η Φενέρμπαχτσε άφησε ελεύθερο τον Αμερικανό πάουερ-φόργουορντ, Ντέρικ Ουίλιαμς, δείγμα της διάθεσης της να ελαφρύνει το μπάτζετ της και η Χίμκι... άρπαξε την ευκαιρία!

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και θεωρείται θέμα χρόνου η έναρξη της συνεργασίας τους, σύμφωνα με δημοσίευμα του Eurohoops. Ο σύλλογος της Μόσχας, στον οποίο αγωνίζεται ο Γιάνις Τίμα, θα προχωρήσει σε μία εντυπωσιακή κίνηση, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο εντυπωσιακούς φόργουορντ της EuroLeague.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, επιβεβαιώνεται και η φημολογία πως είναι δεδομένη η απόφαση της Χίμκι να αφήσει ελεύθερο τον Άντονι Γκιλ. Πρόκειται για τον αθλητικό πάουερ-φόργουορντ που αρέσει στον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Άλλωστε, ο Έλληνας τεχνικός ήταν εκείνος που τον επέλεξε όταν ήταν κόουτς στη ρωσική ομάδα.