Σφαιρόπουλος: Μια χρονιά σαν παραμύθι (vid)

Η σεζόν μπορεί να μην ολοκληρώθηκε στην Euroleague, αλλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πέτυχε πολλά και έζησε ξεχωριστές στιγμές. 

Σφαιρόπουλος: Μια χρονιά σαν παραμύθι (vid)

Η σεζόν 2019-20 είναι ιδιαίτερη από πολλές απόψεις για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο Έλληνας κόουτς, που τον περασμένο Δεκέμβρη υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, οδήγησε την «ομάδα του λαού» σε μια πολύ καλή πορεία στην Euroleague, έχοντας συνολικά 19 νίκες εκ των οποίων οι 8 ήταν στα τελευταία 11 ματς της διοργάνωσης.

Επιπλέον, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στον πάγκο, η Μακάμπι Τελ Αβίβ εξασφάλισε την πρόκριση (πριν την διακοπή της σεζόν λόγω του κορονοϊού) στα πλέι οφ της Euroleague για πρώτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ ο έμπειρος τεχνικός ψηφίστηκε από τους General Managers των συλλόγων της Euroleague ως ο καλύτερος προπονητής (2019-20) της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ακόμη, οι φίλοι της Μακάμπι Τελ Αβίβ πολλές φορές έδειξαν την αγάπη τους προς τον Γιάννη Σφαιρόπουλο με σκηνές λατρείας για τον Έλληνα κόουτς, ενώ τον τίμησε ο Ολυμπιακός στο περιθώριο του εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ για την προσφορά του (2014-18) στον σύλλογο του Πειραιά.

Στο παρακάτω video, ακολουθούν κάποιες ξεχωριστές και όμορφες στιγμές του Γιάννη Σφαιρόπουλου, όπως τις δημοσίευσε η εταιρεία μάνατζερ που τον εκπροσωπεί

Η βράβευση του Γιάννη Σφαιρόπουλου από την ΚΑΕ Ολυμπιακός