O GM της Ζαλγκίρις έστειλε μήνυμα: «Οι μάνατζερ ζητούν ποσά για παίκτες εκτός πραγματικότητας»

Ο GM της Ζαλγκίρις, Παούλιους Μοτιεγούνας, αναφέρθηκε στους μάνατζερ των παικτών και στα ποσά που προτείνουν. Πήρε θέση για την προσέλευση του κόσμου ενόψει της νέας σεζόν. 

O GM της Ζαλγκίρις έστειλε μήνυμα: «Οι μάνατζερ ζητούν ποσά για παίκτες εκτός πραγματικότητας»

Ο Παούλιους Μοτιεγούνας είναι ο GM της Ζαλγκίρις. Παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, μιλώντας για τις εξελίξεις στην EuroLeague μετά τον κορονοϊό: «Η Εuroleague είπε πως κάθε ομάδα θα μπορεί να αποφασίζει μόνη της για τον αριθμό των φιλάθλων ανάλογα με τις οδηγίες της κάθε κυβέρνησης.

Πιστεύουμε ότι θα μπορούμε να εκμεταλλευτούμε όλες τις εξέδρες, αισιοδοξούμε γι' αυτό. Θα ξεκινήσουμε την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας στις αρχές Ιουλίου. Θα είναι διαθέσιμα εισιτήρια για όλες τις θέσεις και αν αλλάξει κάτι, θα επιστρέψουμε τα χρήματα» είπε χαρακτηριστικά δείχνοντας έτσι την αισιοδοξία του».

Για τα μπάτζετ των ομάδων, τις μεταγραφές και τις προτάσεις των μάνατζερ, δήλωσε: «Περιμένουμε να έχουμε σύντομα μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν και μέχρι τώρα παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην αγορά.

Έχουμε αρκετούς παίκτες με συμβόλαια, έχουμε πιθανότητες να τους κρατήσουμε, αλλά είναι προφανές πως το αρχικό μας πλάνο έχει αλλάξει με τα τωρινά δεδομένα. Όσον αφορά σε πιθανές μεταγραφές, τα ποσά που ζητούν οι ατζέντηδες για τους παίκτες που μας προτείνουν είναι εκτός πραγματικότητας αυτή τη στιγμή, οπότε περιμένουμε».