Ερυθρός Αστέρας: Στα 2.3 εκ. ευρώ η ζημιά, επειδή δεν ολοκληρώθηκε η σεζόν

Ο πρόεδρος του Ερυθρού ΑστέραΝεμπόσια Τσόβιτς, μίλησε για τις οικονομικές επιπτώσεις του κορονοϊού και τον σχεδιασμό της ομάδας.

Ερυθρός Αστέρας: Στα 2.3 εκ. ευρώ η ζημιά, επειδή δεν ολοκληρώθηκε η σεζόν

Ο Νεμπόσια Τσόβιτς, ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, παρέδωσε συνέντευξη Τύπου όπου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους με τον Ντράγκαν Σάκοτα, αλλά στη συνέχεια μίλησε και για τις οικονομικές επιπτώσεις που είχε ο κορονοϊός στον σύλλογο του Βελιγραδίου. Ανέφερε μάλιστα πως η οικονομική ζημία φτάνει στα 2.3 εκ. ευρώ.

«Οι απώλειες για τον σύλλογο είναι ύψους 2.3 εκατ. ευρώ επειδή δεν ολοκληρώθηκε η σεζόν» ανέφερε αρχικά ο Νεμπόισα Τσόβιτς για να συμπληρώσει: «Πρέπει να σκεφτούμε τι θα κάνουμε με τα εισιτήρια. Δεν ξέρουμε αν θα έχουμε θεατές στους αγώνες μας, αλλά τα έσοδα από τα εισιτήρια είναι σημαντικό μέρος του μπάτζετ μας.

Πρέπει να κάνουμε κάποιες εκπτώσεις στις τιμές, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από τους χορηγούς μας. Περιμένουμε μία ιδιαίτερη σεζόν. Θεωρώ ότι όλοι το καταλαβαίνουν αυτό».

Μιλώντας για τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας και τις σκέψεις για το ρόστερ, ο Τσόβιτς είπε: «Θα δούμε τι θα ζητήσει ο νέος προπονητής (σ.σ. Σάσα Ομπράντοβιτς). Αρκετοί παίκτες μας μένουν ελεύθεροι. Δεν συνηθίζω να ερωτεύομαι τους παίκτες, ειδικά τους ξένους. Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα πρέπει να έχουν επαγγελματική συμπεριφορά».