Eπίσημο: Τέλος ο Σάκοτα από τον Ερυθρό Αστέρα

Ήταν αναμενόμενο, έγινε και πράξη. Ο Ερυθρός Αστέρας γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας με τον Σέρβο τεχνικό, Ντράγκαν Σάκοτα.

Eπίσημο: Τέλος ο Σάκοτα από τον Ερυθρό Αστέρα

Δεν κράτησε για αρκετό διάστημα η συνεργασία του Ντράγκαν Σάκοτα με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο άνθρωπος που αντικατέστησε τον Μίλαν Τόμιτς, αποτελεί πλέον παρελθόν για την ομάδα. Η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα, με τον πρόεδρο, Νεμπόισα Τσόβιτς, δήλωσε επίσημα πως χώρισαν οι δρόμοι τους.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Το να δουλεύω μαζί του ήταν μία σπουδαία εμπειρία. Έχω δουλέψει με πολλούς προπονητές, αλλά τον λίγο χρόνο που συνεργάστηκα μαζί του έμαθα πάρα πολλά".

Ο Ντράγκαν Σάκοτα από την πλευρά του δήλωσε: "Ήταν σπουδαία πρόκληση για εμένα να δεχθώ την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα 14 χρόνια μετά την παρουσία μου στην ομάδα. Είχαμε πολλά πράγματα που έπρεπε να δουλέψουμε στην αρχή, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε.

Αποχωρώ πιστεύοντας ότι πέτυχα την αποστολή μου. Προσωπικά, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για κάποιον νεότερο, με διαφορετικές φιλοδοξίες να με αντικαταστήσει. Αποχωρώ ικανοποιημένος και θα συνεχίσω να έχω επικοινωνία με όλους".