Μιλουτίνοφ: «Όταν ήταν να υπογράψω στην ΤΣΣΚΑ μίλησα με Χάκετ και Στρέλνιεκς»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναφέρθηκε στις σκέψεις που είχε, αλλά και με τα άτομα που επικοινώνησε, για να πάρει την απόφαση να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Μιλουτίνοφ: «Όταν ήταν να υπογράψω στην ΤΣΣΚΑ μίλησα με Χάκετ και Στρέλνιεκς»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα επόμενα τρία χρόνια. Ύστερα από πέντε χρόνια παρουσίας του στον Ολυμπιακό, πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Σέρβος διεθνής σέντερ αναφέρθηκε στις σκέψεις του λίγο πριν αποφασίσει να πάρει απόφαση να υπογράψει για την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Για τους Χάκετ και Στρέλνιεκς, που ήταν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό κι εκείνοι είναι πλέον στην ΤΣΣΚΑ: «Τους ξέρω καλά. Κάναμε πολύ παρέα κι εδώ. Όταν ήταν να υπογράψω στην ΤΣΣΚΑ μίλησα μαζί τους. Μού είπαν τα καλύτερα για την ομάδα κι ότι ήταν η καλύτερη απόφαση, γιατί είναι σαν οικογένεια στην ΤΣΣΚΑ. Η γνώμη τους μετράει για μένα και με βοήθησε στην απόφασή μου».

Για τη Μόσχα ανέφερε: «Ξέρω πως ο καιρός εκεί είναι αρκετά διαφορετικός από ότι έχω συνηθίσει πέντε χρόνια τώρα στην Ελλάδα. Κάνει κρύο κι υπάρχει πολλή κίνηση στους δρόμους. Αλλά από την άλλη ξέρω πως είναι και μια πολύ όμορφη πόλη και υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνεις».

Για τον δυσκολότερο αντίπαλο δήλωσε: «Ήμουν περίπου 17-18 ετών, ήμουν πολύ αδύνατος και αντιμετώπισα τον Σχορτσανίτη, που ήταν στην Μακάμπι. Ήμουν 20 κιλά ελαφρύτερος, άρα φαντάζεστε την διαφορά!».

Για το draft του ΝΒΑ το 2015 πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να πάω, γιατί είχα πρόβλημα με τη βίζα μου. Είχε πέσει το σύστημα. Αλλά δεν με πειράζει, γιατί ήμουν με την οικογένειά μου και άτομα που αγαπάω πολύ κι είναι δίπλα μου στη ζωή μου».