Γιουλ: «Είναι κρίμα που ολοκληρώθηκε η EuroLeague» (vid)

Ο Σέρχιο Γιουλ μίλησε στην κάμερα της EuroLeague για τη διακοπή της φετινής σεζόν αλλά και για την αγωνιστική απραξία εξαιτίας της πανδημίας. 

Γιουλ: «Είναι κρίμα που ολοκληρώθηκε η EuroLeague» (vid)

Τη δική του γνώμη για την απόφαση της EuroLeauge να σταματήσει οριστικά τη φετινή σεζόν, λόγω του κορονοϊού, εξέφρασε ο Σέρχιο Γιουλ.

Μιλώντας στην κάμερα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως η πανδημία άλλαξε τα πλάνα όλου του κόσμου και πως ήταν σωστή η κίνηση των διοργανωτών.

Συγκεκριμένα είπε:

Για την κατάσταση με την πανδημία: «Είναι μία νέα κατάσταση για όλους μας. Ο ιός άλλαξε τα πλάνα μας και πλήγωσε πολλούς ανθρώπους. Είναι κρίμα που ολοκληρώθηκε έτσι η Euroleague. Πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση της διοργάνωσης, που είναι μία από τις κορυφαίες στον κόσμο. Όλοι θέλουν να παίξουν εδώ. Ελπίζω να λυθούν όλα σύντομα και να επιστρέψουμε με μεγαλύτερη όρεξη την επόμενη σεζόν».

Για την αγωνιστική απραξία: «Μου έλειψε πολύ. Μου αρέσει να παίζω μπάσκετ, το αγαπώ, είναι η δουλειά μου. Ήταν δύσκολο να μην κάνω αυτό που θέλω, ενώ είχαμε και την καραντίνα. Νομίζω ότι σε όλους έλειψε το μπάσκετ, η ατμόσφαιρα των αγώνων».

Για τους φιλάθλους: «Πρώτα θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την υποστήριξή τους. Θέλω να τους στείλω ένα μήνυμα υποστήριξης, δύναμης και υπομονής. Έπρεπε να περάσουμε αυτή την κατάσταση και περιμένω να είναι ακόμα πιο διψασμένοι να βρεθούν στο γήπεδο μαζί μας, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Είναι ένα βασικό στοιχείο του αθλητισμού. Παίζουμε γι'αυτούς, θέλουμε να είμαστε καλοί γι'αυτούς και να κερδίσουμε γι'αυτούς».