Αρμάνι Μιλάνο: Aνακοίνωσε το «μπαμ» με Ντιλέινι

H Aρμάνι ανακοίνωσε το μεταγραφικό «μπαμ» με τον Μάλκολμ Ντιλέινι. Το Μιλάνο γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της για τα επόμενα 2 χρόνια με τον σπουδαίο Αμερικανό γκαρντ που άφησε τη Μπαρτσελόνα. 

Αρμάνι Μιλάνο: Aνακοίνωσε το «μπαμ» με Ντιλέινι

Η Αρμάνι Μιλάνο έχει πάρει απόφαση να επιστρέψει στα Final Four και για να το πετύχει αρχίζει να στελεχώνει το ρόστερ της με πρωτοκλασάτα ονόματα.

Η ιταλική ομάδα έκανε το πρώτο μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του σπουδαίου 31χρονου Αμερικανού γκαρντ, Μάλκολμ Ντιλέινι, για τα επόμενα 2 χρόνια. Ένας πρωτοκλασάτος πλέι-μέικερ, ο οποίος άφησε την Μπαρτσελόνα για το συγκρότημα του Ετόρε Μεσίνα.

Υπενθυμίζεται πως η Αρμάνι Μιλάνο του Χρήστου Σταυρόπουλου έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον Κάιλ Χάινς (μεταγραφή από την ΤΣΣΚΑ), ενώ έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο και την απόκτηση του Ιταλού φόργουορντ, Λουίτζι Ντατόμε, που αγωνίζεται στη Φενέρμπαχτσε.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο, ο Μάλκολμ Ντιλέινι δήλωσε: «Θέλω απλά να πω πόσο χαρούμενος και ενθουσιασμένος είμαι που θα αρχίσω αυτό το νέο μου ταξίδι, αυτή τη νέα πρόκληση για τον εαυτόμου. Είμαι χαρούμενος που θα γίνω μέλος ενός μεγάλου πρότζεκτ, μιας μεγάλης και ιστορικής ομάδας». Στην τρέχουσα σεζόν με τη Μπαρτσελόνα, είχε μέσο όρο 10.2 πόντους (43% τρίποντα), 4.8 ασίστ και 2.2 ριμπάουντ σε 22.2 λεπτά συμμετοχής.

Ο GM της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος, είπε για τη συγκεκριμένη κίνηση: «O Mάλκολμ Ντιλέινι έχει αποδείξει την αξία του, θα φέρει σε εμάς τη νοοτροπία νικητή, αλλά και την εμπειρία του. Καταλάβαμε από νωρίς πως ήταν ο παίκτης που χρειαζόμασταν και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε στην ομάδα μας».