Φενέρμπαχτσε: Ο Σλούκας και οι άλλοι ξένοι δεν δέχονται μειώσεις και ζητούν τα χρωστούμενα

Οι ξένοι της Φενέρμπαχτσε δεν θα δεχθούν μειώσεις στα συμβόλαιά τους και ζητούν τα χρωστούμενα. Καζάνι που... βράζει η ομάδα, καθώς υπήρξε και αντιπαράθεση μεταξύ των παικτών. 

Φενέρμπαχτσε: Ο Σλούκας και οι άλλοι ξένοι δεν δέχονται μειώσεις και ζητούν τα χρωστούμενα

Τα προβλήματα στη Φενέρμπαχτσε την τρέχουσα σεζόν ήταν πρώτα εξωαγωνιστικά και ακολούθως μεταφέρθηκαν μέσα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα η ομάδα να μην αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Αποτέλεσμα; Να παλεύει μέχρι την τελευταία στιγμή για να μπει στην οκτάδα.

Η τουρκική ομάδα αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα, είχε θέμα ρευστότητας, με συνέπεια να υπάρχει αρκετή γκρίνια για την καθυστέρηση στις πληρωμές. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, θα γίνει πρόταση για μείωση στις αποδοχές των παικτών, αλλά οι ξένοι δεν θα τη δεχθούν, ενώ ζητούν και τα χρωστούμενα.

Η Φενέρ θα έχει μειωμένο μπάτζετ τη νέα σεζόν, αρκετά πράγματα θα αλλάξουν στην ομάδα, ενώ τουρκικό ρεπορτάζ ανέφερε πως υπήρξε και αντιπαράθεση μεταξύ Τούρκων και ξένων παικτών για τις πληρωμές.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Υπήρχε μια δυσάρεστη κατάσταση στην ομάδα μπάσκετ. Οι ξένοι διαμαρτύρονταν για το γεγονός ότι δεν έπαιρναν τους μισθούς τους και οι γηγενείς, ειδικά ο αρχηγός Μελίχ Μαχμούτογλου, ήταν κάθετα αντίθετοι με τη συμπεριφορά τους. Δεν γκρίνιαξε κανένας Τούρκος.

Αν συνεχιζόταν η Euroleague, πώς θα γύριζαν να παίξουν από τη στιγμή που δήλωναν ενοχλημένοι; Φυσικά, κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζητήσει τα δεδουλευμένα του, όμως στην περίοδο της πανδημίας όλες οι ομάδες έχουν τα ίδια προβλήματα. Το ζήτημα του Ομπράντοβιτς θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες εβδομάδες, η ομάδα θα έχει μια συνάντηση μαζί του.

Η μείωση του μπάτζετ είναι αναπόφευκτη, μια σημαντική μείωση θα ζητηθεί και από τους παίκτες αλλά και από το προπονητικό τιμ. Τα χρήματα για τις μεταγραφές θα μειωθούν σε ένα αποδεκτό επίπεδο, αλλά θα δημιουργηθεί ξανά μια ανταγωνιστική ομάδα».