Μιλουτίνοφ για το μέλλον του: «Θα μείνω λίγο ακόμα στην Ελλάδα»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν ήταν ιδιαίτερα ξεκάθαρος με το μέλλον, ενώ τόνισε πως θα παραμείνει στην Ελλάδα για να προπονηθεί και να φτάσει στο επίπεδο που ήταν.

Μιλουτίνοφ για το μέλλον του: «Θα μείνω λίγο ακόμα στην Ελλάδα»

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στο Σερβικό μέσω «Sportklub.rs» και ήταν αινιγματικός για το μέλλον. Συγκεκριμένα ο Σέρβος τόνισε πως προς το παρόν δεν σκέφτεται το μέλλον του και τα παιχνίδια αλλά ότι θέλει να επανέλθει στην φόρμα που ήταν και να παραμείνει στην Ελλάδα και στην Αθήνα που την αγαπάει όσο τίποτα.

ΤΣΣΚΑ: Επίσημα τέλος ο Κουφός, άνοιξε τον δρόμο για Μιλουτίνοφ

Οι δηλώσεις του Μιλουτίνοφ:

«Δεν σκέφτομαι τόσο τους αγώνες ή την διακοπή, αλλά το πως θα επιστρέψω στις προπονήσεις, επειδή έχω χάσει την φόρμα μου. Είχα και έναν τραυματισμό, οπότε το βασικό για μένα είναι να επιστρέψω στις προπονήσεις. Δεν σκέφτομαι από τώρα την επόμενη σεζόν», ανέφερε ο Μιλουτίνοφ σε πρώτη φάση, προτού προσθέσει:

«Αγαπώ την Ελλάδα, θα μείνω εδώ για λίγο ακόμα. Θα προπονηθώ, θα δουλέψω και θα απολαύσω τον χρόνο μου. Αγαπώ την Αθήνα. Για μένα είναι η καλύτερη πόλη. Δεν θέλω να μιλήσω από τώρα για το μέλλον»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας