Ντόντσιτς: "Απο μικρός έβλεπα τον Σπανούλη"

Ο Βασίλης Σπανούλης συνεχάρη τον Λούκα Ντόντσιτς για την ανάδειξή του σε MVP της φετινής Euroleague και ο «μικρός» απάντησε στο ίνδαλμά του κατά τη διάρκεια της βράβευσής του.

Ντόντσιτς: "Απο μικρός έβλεπα τον Σπανούλη"

«Όταν ήμουν μικρός, έβλεπα συνέχεια αγώνες της Euroleague. Είχα δει τον Σπανούλη να σηκώνει τρόπαια, να παίζει σε τελικούς και ποτέ δεν φανταζόμουν να βρίσκομαι εδώ», είπε αρχικά ο Ντόντσιτς, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνοπλική δουλειά της Ρεάλ:

«Είναι υπέροχο, ιδιαίτερο. Είμαι πολύ χαρούμενος που αναδείχθηκα MVP, αλλά βοήθησαν πάρα πολύ και οι συμπαίκτες μου. Κάναμε σπουδαία δουλειά φέτος, παρά τους τραυματισμούς. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν όπως και το γεγονός πως έχουμε πολλούς βετεράνους που έχουν παίξει σε τελικούς παλιότερα».

Αναφερόμενος στον τελικό που θα διεξαχθεί σε λίγες ώρες, το παιδί - θαύμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ τόνισε: «Όλη η ομάδα δούλεψε σκληρά για να βρεθεί εδώ. Αξίζει να είναι εδώ και είναι έτοιμη για τον τελικό. Είναι πολύ βασικό να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι. Είναι σημαντικό αυτό».

Τέλος, ο 19χρονος ξεχώρισε το μακρινό σουτ του από μία άκρη του παρκέ στην άλλη, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ως την αγαπημένη του στιγμή για φέτος, ενώ μιλώντας για την Ρεάλ, είπε: «Είναι ο έκτος μου χρόνος εδώ και είναι όλα υπέροχα. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και μας προσφέρει το πάντα».