Μπαρτσελόνα: Ναι σε Καλάθη, αλλά με λογικό συμβόλαιο!

Στην Μπαρτσελόνα δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τινάξουν τη μπάνκα στον αέρα για το συμβόλαιο του Νικ Καλάθη. Θέλουν να τον υπογράψουν, αλλά σε λογικά για την εποχή οικονομικά πλαίσια.

Μπαρτσελόνα: Ναι σε Καλάθη, αλλά με λογικό συμβόλαιο!

Η Μπαρτσελόνα- από τη στιγμή που δεν ενεργοποίησε την οψιόν ο Μάλκολμ Ντιλέινι για να συνεχίσει την ομάδα- έχει ως υψηλό στόχο την απόκτηση του Νικ Καλάθη, ο οποίος μπορεί να έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν θα μείνει μετά τις μειώσεις στους «πράσινους».

Η «As» βάζει κάτω τα δεδομένα και τονίζει πως οι «μπλαουγκράνα» θα έχουν ένα καλό ποσό για μεταγραφές, καθώς εξοικονόμησαν το βαρύ συμβόλαιο του Ντιλέινι, αδειάζει χώρο ο Κέβιν Πάνγκος που δεν θα μείνει στο «Παλάου» ενώ περιμένουν και 800.000 ευρώ, αν ο νεαρός Αργεντινός γκαρντ, Λεάντρο Μπολμάρο, επιλεγεί στο ντραφτ του ΝΒΑ, όμως…

Στη Βαρκελώνη δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τινάξουν τη μπάνκα στον αέρα για το συμβόλαιο του Νικ Καλάθη. Θέλουν να τον υπογράψουν, αλλά σε λογικά για την εποχή οικονομικά πλαίσια. Το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό είναι 2.2 εκ. ευρώ.