Ιβάνοβιτς: «Να μείνω στη Μπασκόνια και να κατακτήσουμε την ACB»

Συνέντευξη μέσω διαδικτύου έδωσε ο προπονητής της Μπασκόνια Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ιβάνοβιτς: «Να μείνω στη Μπασκόνια και να κατακτήσουμε την ACB»

Διαδικτυακή συνέντευξη προς όλα τα Μέσα της Ισπανίας παραχώρησε ο τεχνικός της Μπασκόνια Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος τόνισε πως θέλει να μείνει στην ομάδα και να κερδίσουνε το πρωτάθλημα.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είπε λοιπόν μεταξύ άλλων πως, «δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για τίποτα. Ελπίζω να μπορέσω να συνεχίσω τη νέα σεζόν και εάν η ομάδα σκέφτεται το ίδιο, θα καταλήξουμε σε συμφωνία. Νιώθω πολύ άνετα, σαν να είμαι στο σπίτι μου. Η ομάδα έχει αναπτυχθεί πολύ αν και δεν υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα. Είμαι πολύ καλά εδώ και είναι σαφώς η πρώτη μου επιλογή.

Για το ενδεχόμενο συνέχειας της φετινής σεζόν, τόνισε ότι, «δεν χρειάζεται να φοβόμαστε. Αν παίζεις ξανά, πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στους προπονητές, τους φυσιοθεραπευτές και τους γιατρούς που ξέρουν πώς να διαχειρίζονται τη δουλειά. Ο φόβος δεν είναι ποτέ καλός, γιατί ο κίνδυνος υπάρχει πάντα με και χωρίς διακοπή».

Όσο για το χρόνο που χρειάζεται ώστε η ομάδα του να βρει ρυθμό, είπε «δεν πρόκειται να μιλήσω για τον χρόνο που χρειάζομαι γιατί δεν πρόκειται να μου τον δώσουν. Το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι και να έχουμε κατά νου τον στόχο μας: Θέλουμε να κερδίσουμε την ACB. Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τους εαυτούς μας, όχι τη Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα για παράδειγμα. Αν μου έδιναν την ευκαιρία να επιλέξω, θα ζητούσα πολύ περισσότερο χρόνο από ό, τι έχουμε, αλλά ξέρω ότι δεν θα μου τον δώσουν».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας