Μάικ Τζέιμς: «Μένω ελεύθερος στο τέλος της σεζόν - Θα ήθελα να παίξω στη Μονακό»

Ο Μάικ Τζέιμς σε συνέντευξη δήλωσε ότι μετά το τέλος της σεζόν θα μείνει ελεύθερος, αλλά και τι θέλει για το μέλλον του.

Μάικ Τζέιμς: «Μένω ελεύθερος στο τέλος της σεζόν - Θα ήθελα να παίξω στη Μονακό»

Ο Μάικ Τζέιμς παραχώρησε συνέντευξη στον πρώην «ερυθρόλευκο» Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος συνεργάζεται με το «Delfi TV Show» στη Λιθουανία.


Ο Τζέιμς λοιπόν αναφέρθηκε στο μέλλον του και υποστήριξε: «Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται στο τέλος αυτής της σεζόν. Μόλις η Euroleague ανακοινώσει πως τελειώνει για φέτος, θα είμαι ελεύθερος».

Για το... ευρωπαϊκό όνειρο που έχει, το οποίο δεν είχε κάνει γνωστό ξανά, τόνισε: «Στο μέλλον θα ήθελα να παίξω στη Μονακό. Δεν παίζουν στη Euroleague, όμως άκουσα πως είναι όμορφα εκεί. Θα ήθελα να αγωνιστώ στο φινάλε της καριέρας μου εκεί, όταν δεν θα είμαι πια τόσο καλός».

Να θυμίσουμε ότι ο Αμερικανός γκαρντ είχε φτάσει κοντά σε ανανέωση του συμβολαίου του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά οι εξελίξεις με την πανδημία δεν άφησαν την ανανέωση να ολοκληρωθεί.

Μπορεί η ανανέωση της συνεργασίας του να μπήκε για λίγο στον πάγο, όμως και πάλι η πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει τον πρώτο λόγο για να κρατήσει και για την επόμενη χρονιά τον Τζέιμς.

Όσο για τη συνέχεια της φετινής Euroleague και κατά πόσο πρέπει να συνεχιστεί η διοργάνωση, ο Τζέιμς πήρε ξεκάθαρη θέση λέγοντας: «Με ρωτάς αν πιστεύω πως θα έπρεπε να συνεχιστεί η σεζόν; Όχι. Θα συνεχιστεί; Δεν ξέρω. Θα είναι ανόητο να συνεχιστεί, αλλά δεν αποφασίζω εγώ. Αν συνεχιστεί, θα πρέπει να μιλήσουμε για πολλά θέματα. Αν κάποιος αρρωστήσει, τότε τι θα γίνει;».