EuroLeague: Φαβορί το Βελιγράδι για να φιλοξενήσει τους αγώνες μετά τον κορονοϊό

Ο executive director της Stark Arena Γκόραν Γκρμπόβιτς, τόνισε πως η πόλη της Σερβίας έχει τον πρώτο λόγο ώστε να φιλοξενήσει τους εναπομείναντες αγώνες της φετινής EuroLeague. 

EuroLeague: Φαβορί το Βελιγράδι για να φιλοξενήσει τους αγώνες μετά τον κορονοϊό

Εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς μέρες σχετικά για το τι μέλλει γενέσθαι με την EuroLeague και τη συνέχεια της φετινής σεζόν. Αν θα συνεχιστεί δηλαδή μέσα στον Ιούλιο ή αν θα διακοπεί οριστικά.

Πάντως, το μόνο σίγουρο φαίνεται πως είναι το γεγονός ότι, αν τελικά διεξαχθούν όσοι αγώνες απομένουν ακόμη για την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, τότε εκείνοι θα διεξαχθούν σε μία πόλη και σε ένα γήπεδο, ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον executive director της Stark Arena -γήπεδο που χρησιμοποιεί ως έδρα ο Ερυθρός Αστέρας-, Γκόραν Γκρμπόβιτς, φαβορί για να φιλοξενήσει τα υπόλοιπα φετινά ματς της EuroLeague εφόσον η τρέχουσα σεζόν ξεκινήσει και πάλι, είναι το Βελιγράδι.

Συγκεκριμένα, ο Γκόραν Γκρμπόβιτς δήλωσε: «Το Βελιγράδι έχει ένα πλεονέκτημα, επειδή ξεκινήσαμε συζητήσεις πριν από τους υπόλοιπους υποψήφιους, από την πρώτη μέρα που έπεσε στο τραπέζι το πρόγραμμα για το σενάριο της επανέναρξης. Είναι μία περίπλοκη διαδικασία όμως. Πρέπει να φιλοξενήσουμε 18 ομάδες σε μία πόλη, όπου θα διεξαχθούν οι έξι γύροι της Regular Season, οι αγώνες της οκτάδας, το Final Four ή το Final Eight. Μιλάμε για τουλάχιστον 62 παιχνίδια σε διάστημα λίγων ημερών».