«Ποια Λιουμπλιάνα; Ελάτε στο Βελιγράδι!»

Ο διευθυντής της Σταρκ Αρίνα, του μεγάλου γηπέδου του Βελιγραδίου των 18.386 θεατών, τόνισε πως όλες οι ομάδες θέλουν να έρθουν εδώ για να συνεχιστεί η EuroLeague.

«Ποια Λιουμπλιάνα; Ελάτε στο Βελιγράδι!»

Άγνωστο το αν θα συνεχιστεί η EuroLeague, αλλά στο ενδεχόμενο που αυτό γίνει πράξη, οι αγώνες θα συνεχιστούν σε μία πόλη. Μέσα στις υποψήφιες, πέρα από την Αθήνα, είναι και το Βελιγράδι, η οποία μάλιστα επιθυμεί διακαώς να φιλοξενήσει την κορυφαία διοργάνωση.

Μάλιστα, ο διευθυντής της Σταρκ Αρίνα, Γκόραν Γκρμπόβιτς, του μεγάλου γηπέδου του Βελιγραδίου (με τις 18.386 θέσεις), επεσήμανε τα πλεονεκτήματα που έχει η σερβική πόλη: «Η Λουμπλιάνα (Σλοβενία) έκανε αίτηση την προηγούμενη εβδομάδα. Έχουμε προχωρήσει πολύ στο τεχνικό κομμάτι και δεν θέλω να ακουστεί κάπως, όμως η Λουμπλιάνα δεν έχει πολλά να επιδείξει.

Το 1970 η Γιουγκοσλαβία κέρδισε εκεί τον παγκόσμιο τίτλο και φέτος γιορτάζονται τα 50 χρόνια, όμως στο μπασκετικό και το οργανωτικό κομμάτι το Βελιγράδι είναι η πόλη που αγαπούν όλες οι ομάδες. Μιλάω έχοντας γνώση. Όλοι οι παίκτες, όλοι οι προπονητές, όλοι οι πρόεδροι των ομάδων θέλουν να έρθουν στο Βελιγράδι και αυτό είναι το πλεονέκτημά μας. Είμαστε πανέτοιμοι για να τους υποδεχθούμε"