ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Πέθανε από κορονοϊό ο γιατρός της ομάδας Ρομάν Αμπζελίλοφ

Συντετριμμένοι οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και του ρωσικού μπάσκετ, καθώς πέθανε από κορονοϊό ο γιατρός της ομάδας, Ρομάν Αμπζελίλοφ. Ήταν 44 ετών και πατέρας δύο παιδιών

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Πέθανε από κορονοϊό ο γιατρός της ομάδας Ρομάν Αμπζελίλοφ

Από την 1η του Μάη, ο γιατρός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρομάν Αμπζελίλοφ, βρισκόταν σε νοσοκομείο της πόλης, έχοντας προσβληθεί από κορονοϊό. Μάλιστα, υπήρχε έντονη ανησυχία στους ανθρώπους της ομάδας (και όχι μόνο), για να ελεγχθεί με ποια άτομα είχε έρθει σε επαφή και επικοινωνία.

Ο Ρομάν Αμπζελίλοφ, στενός συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, πάλεψε με τον κορονοϊό για δύο εβδομάδες. Το Σάββατο (16/5) όμως έγινε γνωστό πως δεν κατάφερε να βγει νικητής στη μάχη καi πέθανε από την πανδημία!

Συντετριμμένοι οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και του ρωσικού μπάσκετ. Eίναι ο πρώτος θάνατος που σχετίζεται με ομάδα επιπέδου EuroLeague. Ο Ρομάν Αμπζελίλοφ ήταν μόλις 44 ετών!

Η ενημέρωση από την ΤΣΣΚΑ: «Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε»

«Σήμερα ο καλός και πάντα συμπαθητικός φίλος μας, συνάδελφος, λαμπρός γιατρός και εξαιρετικός οικογενειάρχης, Ρομάν Αμπζίλιλοφ, έφυγε από τη ζωή. Το σώμα του πολεμούσε απεγνωσμένα, αλλά απέτυχε να αντιμετωπίσει τις επιπλοκές στην υγεία που προκλήθηκαν από μόλυνση από κορονοϊό. Ο Ρομάν ήταν 44 ετών. Άφησε μια γυναίκα και δύο παιδιά.

Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε! Τα βαθύτερα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους φίλους, καθώς και σε όλους όσους βοήθησαν τον Ρομάν στην αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας. Ήταν ένα υπέροχο άτομο και ένας αγαπημένος άνθρωπος ... Είναι μια μεγάλη απώλεια για όλους μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.