«Μας κορόιδεψε πάλι ο Μπερτομέου…»

Μετά από δύο ήρεμες εβδομάδες φαίνεται ότι ο Παναθηναϊκός θεωρεί ότι ο Καταλανός «έσπασε» την εκεχειρία που είχαν κηρύξει οι δυο πλευρές

«Μας κορόιδεψε πάλι ο Μπερτομέου…»

Οι δηλώσεις του Τζόρντι Μπερτομέου στους δημοσιογράφους στο περιθώριο του Φάιναλ φορ σχετικά με τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο προκάλεσαν την αντίδραση των πρασίνων, που περίμεναν να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις του Μάνου Παπαδόπουλου στο Βελιγράδι.

Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες μετά δηλαδή από την τηλεφωνική διάσκεψη της οικογένειας Γιαννακόπουλου, του Μάνου Παπαδόπουλου και του Τζόρντι Μπερτομέου, η εκεχειρία που είχε συναφθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές είχε τηρηθεί ευλαυικά.

Η Ευρωλίγκα σταμάτησε να στέλνει ενημερώσεις για πειθαρχικές διώξεις, να ανακοινώνει ποινές σε εκκρεμείς υποθέσεις και γενικά να ασχολείται με τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, κάτι που πριν τις επαφές της οικογένειας με τον Μπερτομέου ήταν σχεδόν καθημερινότητα.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σταματήσεις τις αναρτήσεις κατά του καταλανού και της Ευρωλίγκας, δείχνοντας ότι είναι διατεθειμένος να κάνει για λίγο πίσω μέχρι να βρεθεί μια άκρη.

Οι δηλώσεις του Μπερτομέου όμως έφεραν την κατάσταση πολλά βήματα πίσω.

Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» θεωρούν πως ο εκτελεστικός διευθυντής της λίγκας παραβίασε την εκεχειρία επαναλαμβάνοντας ότι «δεν έχουμε πρόβλημα με τον παναθηναϊκό, αλλά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο», ενώ αποκάλυπταν πως είχαν ξεκαθαρίσει τόσο στη συνομιλία, όσο και στην επιστολή των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου, πως «ο Δημήτρης μας είναι ο συνεχιστής μας».

Δηλαδή πως δεν νοείται Παναθηναϊκός χωρίς την οικογένεια Γιαννακόπουλου και προφανώς χωρίς τον Δημήτρη.

Ελεγαν οι «πράσινοι» χαρακτηριστικά: «Όπως κάνει τόσα χρόνια, πάλι μας κορόιδεψε…»
Θεωρούν πως πριν καν ολοκληρωθούν οι επαφές, έβαλε ξανά «οδόφραγμα» στις συζητήσεις θέτοντας δια του Τύπου ξανά το ίδιο εκβιαστικό δίλημμα. «Ή πληρώνετε τα 10 εκ ευρώ και φεύγετε ή μένετε και δεν μιλάτε»…