Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Κάναμε προσφορές στον Ομπράντοβιτς- Είπε να μιλήσουμε στο τέλος»

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε Άλι Κοτς για μία ακόμη φορά αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα της παραμονής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Φωτιά το ρεπορτάζ της Fanatik.

Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Κάναμε προσφορές στον Ομπράντοβιτς- Είπε να μιλήσουμε στο τέλος»

Για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε Άλι Κοτς τόνισε πως θέλουν να μείνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος έχει αρνηθεί να ανανεώσει τη συνεργασία του μεσούσης της σεζόν, παραπέμποντας για το τέλος αυτής.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Άλι Κοτς, αφού τόνισε ότι στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου στόχος είναι να υπάρξει περικοπή του μπάτζετ που θα φτάσει ακόμη και το 40%, στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς λέγοντας: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ένας ζωντανός θρύλος της ομάδας.

Κάναμε πάντα τις κινήσεις που εκείνος ήθελε και δημιουργήσαμε κορυφαία ρόστερ. Του κάναμε προσφορές για να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας, εκείνος όμως πίστευε ότι το καλύτερο ήταν να μιλήσουμε στο τέλος της περιόδου. Η σεζόν τελείωσε. Περιμένουμε την απόφαση της Euroleague, αλλά δεν νομίζω ότι θα ξαναπαίξουμε φέτος. Θα έχω μια νέα συνάντηση με τον Ομπράντοβιτς τις επόμενες μέρες, ξέρει ότι η Φενέρμπαχτσε είναι το σπίτι του. Αν θέλει, θα μείνει».

Την ίδια ώρα, η Fanatik αναφέρει πως το μπάτζετ της ομάδας μπάσκετ της Φενέρμπαχτσε θα μειωθεί κατά 50% και συμπληρώνουν πως με αυτή την μείωση η παραμονή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι επισφαλής, ενώ ο Κώστας Σλούκας και ο Λουίτζι Ντατόμε δεν θα δεχθούν τις προτάσεις της ομάδας για μειώσεις και θα αναζητήσουν την επόμενη ομάδα της καριέρας τους.