Αρμάνι Μιλάνο-Σταυρόπουλος: «Αν ήταν αλήθεια οι φήμες θα είχαμε ολοκληρώσει το ρόστερ μας»

Ο Γενικός Διευθυντής της Αρμάνι Μιλάνο Χρήστος Σταυρόπουλος σχολίασε τις φήμες για τα μεταγραφικά της ιταλικής ομάδας και τον Μάλκολμ Ντιλέινι.

Αρμάνι Μιλάνο-Σταυρόπουλος: «Αν ήταν αλήθεια οι φήμες θα είχαμε ολοκληρώσει το ρόστερ μας»

Συνέντευξη στη «Gazzetta dello Sport» παραχώρησε ο Χρήστος Σταυρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στα πολλά δημοσιεύματα για παίκτες που έχει η Αρμάνι Μιλάνο στο στόχαστρό της, με πιο πρόσφατο και χαρακτηριστικό τον Μάλκολμ Ντιλέινι.

Ο Γενικός Διευθυντής της ιταλικής ομάδας ανέφερε αρχικά «για την επιστροφή στα παρκέ, πως «πρέπει να γυρίσουμε στη δράση. Ο κόσμος θέλει να βλέπει τον Ροντρίγκεθ, τον Τεόντοσιτς, τον Ντέι να παίζουν μπάσκετ. Αν δεν μπορούν να έρθουν στο γήπεδο θα πρέπει να τούς δώσουμε την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν από την τηλεόρασή τους».

Σχετικά με τον Μάλκολμ Ντιλέινι σχολίασε: «Εδώ κι ένα μήνα έχουν γραφτεί πολλοί παίκτες. Αν ήταν αλήθεια θα είχαμε έτοιμο το ρόστερ μας. Δεν θα σχολιάσω φήμες».

Κλείνοντας μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του Κάλεμπ Ταρζέφσκι: «Η αγορά άλλαξε με τον κορονοϊό. Θα πρέπει να επανεξετάσουμε τα νέα δεδομένα. Ο Κάλεμπ σίγουρα είναι παίκτης που μας κάνει, αλλά ακόμη δεν έχω νέα για την ανανέωση του συμβολαίου του».