Ο Σλούκας εκθείασε τον Ντόντσιτς

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό άσο της Ρεάλ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. 

Ο Σλούκας εκθείασε τον Ντόντσιτς

Από πλευράς των παικτών της «Φενερ», το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος δήλωσε περήφανος για την ομάδα του, ενώ χαρακτήρισε ηγέτη της τον Ομπράντοβιτς. Παράλληλα, τόνισε ότι ο Ντόντσιτς είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και υπογράμμισε ότι η Ρεάλ έχει το καλύτερο ρόστερ στην διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής γκαρντ είπε: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Αξίζαμε να παίξουμε στον τελικό. Τα τελευταία 3 χρόνια η "Φενέρ" παίζει στους τελικούς. Αυτό είναι το όνειρο της οικογένειας της "Φενέρ". Παίζουμε κόντρα σε μια σκληρή ομάδα με γεμάτο ρόστερ. Ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε το τρόπαιο».

Μίλησε ακόμη:

- Για το τι αλλάζει τώρα που είναι ηγέτης της «Φενέρ»: «Αυτά είναι για τους δημοσιογράφους. Η δουλειά μου είναι να πετύχω τους στόχους μας. Έχω πει πολλές φορές πως, αν ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή, θα νικήσουμε. Ηγέτης είναι ο κόουτς. Πρέπει να ακολουθούμε το πλάνο του από την αρχή της σεζόν μέχρι το τέλος της».

- Για το αν μπορεί να φτάσει τον Ομπράντοβιτς: «Eίναι δύσκολο να τον φτάσω, αλλά είμαι τυχερός που βρίσκομαι σε ομάδα που έχει στόχο το φάιναλ φορ και καταφέρνει στο τέλος της σεζόν να βρεθεί εκεί».

- Για τον Λούκα Ντόντσιτς: «Ο Ντόντσιτς είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, ενώ η Ρεάλ έχει το καλύτερο ρόστερ στην διοργάνωση».