Ο Κάιλ Χάινς έκανε retweet το πρωτοσέλιδο του «ΦΩΤΟΣ» με τη συνέντευξη του: «Έτσι γράψαμε ιστορία»

Ο Κάιλ Χάινς έκανε retweet το πρωτοσέλιδο του «ΦΩΤΟΣ», με τη μεγάλη συνέντευξη που μας παραχώρησε, εξιστορώντας τον τρόπο που ο Ολυμπιακός κατέκτησε τόσο το πρωτάθλημα Ευρώπης το 2012, όσο και το 2013. 

Ο Κάιλ Χάινς έκανε retweet το πρωτοσέλιδο του «ΦΩΤΟΣ» με τη συνέντευξη του: «Έτσι γράψαμε ιστορία»

Ο Κάιλ Χάινς έγινε πρόσφατα μέλος της κορυφαίας ομάδας της δεκαετίας στην EuroLeague. Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες της διοργάνωσης σε αυτά τα τελευταία 10 χρόνια και αναμφίβολα έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Ο σπουδαίος Αμερικανός σέντερ, μας παραχώρησε με χαρά μεγάλη συνέντευξη στο «ΦΩΣ», εξιστορώντας μας με συγκινητικό τρόπο τις αναμνήσεις του από την ομάδα που κατέκτησε τα δύο σερί (2012, 2013) πρωταθλήματα Ευρώπης.

Ο Κάιλ Χάινς, λοιπόν, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ανήμερα της επετείου του θριάμβου της Κωνσταντινούπολης, έκανε retweet το πρωτοσέλιδο του «ΦΩΤΟΣ». Με εκείνον να κυριαρχεί στο εξώφυλλο, κρατώντας πανευτυχής την πρώτη EuroLeague στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα, ο συντάκτης μας, Νότης Ψιλόπουλος, ο οποίος και του πήρε τη συνέντευξη, έγραψε στο twitter μία από τις ατάκες του Κάιλ Χάινς: «Αν δεις το βίντεο του τελικού, πρόσεξε τη στιγμή που πήγα και μίλησα στον Σπανούλη στο φάουλ του Σισκάκουσας. Του είπα: «ό,τι και αν γίνει, πάρε εσύ την μπάλα! Θα ζήσουμε και θα πεθάνουμε με την απόφαση σου. Θα πεθάνω στο πλευρό σου!». Ο Κάιλ Χάινς, σήμερα στο «ΦΩΣ». Ακολούθως, ο Αμερικανός σέντερ το πόσταρε στο προφίλ του