Κίμκι: «Αν η σεζόν συνεχιστεί, τότε όλοι οι παίκτες θα επιστρέψουν»

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Κίμκι Πάβελ Αστάκχοφ αναφέρθηκε στους ξένους της ρωσικής ομάδας, υπενθυμίζοντας βέβαια πως αυτή τη στιγμή στη Ρωσία δεν μπορούν να μπουν ξένοι.

Κίμκι: «Αν η σεζόν συνεχιστεί, τότε όλοι οι παίκτες θα επιστρέψουν»

Υπέρ της ολοκλήρωσης της Euroleague είναι ο τζένεραλ μάνατζερ της Κίμκι Πάβελ Αστάκχοφ, ο οποίος μιλώντας στο «ria.ru» στάθηκε και στην επιστροφή στη Μόσχα των ξένων παικτών που βρίσκονται στην πατρίδα τους.

Αναλυτικά, ο Πάβελ Αστάκχοφ ανέφερε: «Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την Euroleague, μέσω τηλεδιάσκεψης. Η Euroleague ενημερώνεται για την κατάσταση των χωρών, μέσω των ομάδων. Όλοι έχουμε παίκτες σε καραντίνα, που προπονούνται στα σπίτια τους. Εάν η σεζόν συνεχιστεί, τότε όλοι θα επιστρέψουν. Αλλά, δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο πως θα γίνει αυτό, καθώς η είσοδος των ξένων στη Ρωσία απαγορεύεται μέχρι νεωτέρας.

Φυσικά και μας λείπει το μπάσκετ, εδώ και καιρό. Εάν οι αρμόδιες αρχές το επιτρέψουν και η Euroleague, μπορεί να συνεχιστεί, τότε με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να συνεχίσουμε τη σεζόν. Φυσικά, αυτή την στιγμή η κατάσταση είναι δύσκολη και δεν μπορεί κανείς να κάνει κάποια πρόβλεψη.

Όλη η κατάσταση είναι δύσκολη, καθώς σε πολλές χώρες υπάρχουν ακόμη αυστηρά μέτρα. Επίσης, υπάρχει και το πρόβλημα των Αμερικανών, οι οποίοι θα είναι δύσκολο να αναχωρήσουν από τις ΗΠΑ. Γενικά είναι δύσκολο να σκεφτούμε το οτιδήποτε τώρα».