Μακάμπι: «Πάνω από 50% να ξεκινήσει η Euroleague»

O συνιδιοκτήτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ Ντέιβιντ Φέντερμαν πιστεύει πως υπάρχουν πάνω από 50% πιθανότητες να ξεκινήσει η Euroleague ενώ έστρεψε τα βέλη στην ισραηλινή Λίγκα.

Μακάμπι: «Πάνω από 50% να ξεκινήσει η Euroleague»

Άκρως ενδιαφέροντα πράγματα είπε ο συνιδιοκτήτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ Ντέιβιντ Φέντερμαν σε συνέντευξή του στο “One.co.il”, όπου μεταξύ άλλων, τόνισε πως η Euroleague έχει περισσότερες από 50% πιθανότητες να επανεκκινήσει, ενώ έστρεψε τα βέλη στην ισραηλινή Λίγκα, καθώς τους βάζει σε μία διαδικασία να επιλέξουν ανάμεσα στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντέιβιντ Φέντερμαν είπε για την Euroleague: «Πριν μερικές εβδομάδες δεν πίστευα ότι μπορεί να επανεκκινήσει η σεζόν. Πλέον όμως υπάρχει περισσότερο από 50% πιθανότητα να συμβεί αυτό».

Πηγαίνοντας η κουβέντα στην απόφαση της ισραηλινής λίγκας να ξεκινήσει το πρωτάθλημα κάτι που σημαίνει ότι αν αρχίσει και η Euroleague οι ημερομηνίες θα συμπέσουν, ανέφερε: «Ενοχλήθηκα που κάποιοι δήλωσαν ότι δεν το γνώριζαν αυτό και δεν το άκουσαν. Η κουβέντα για την επανέναρξη της EuroLeague γίνεται εδώ και δύο εβδομάδες. Στο Ισραήλ αλλάζουν τους κανονισμούς συνέχεια και αυτό με ενοχλεί.

Με κάλεσε μέχρι και ο Υπουργός Αθλητισμού χωρίς να έχει ενημερωθεί για τα δεδομένα που υπάρχουν. Έχουμε συμβόλαιο με την EuroLeague και δε μπορούμε να το παραβούμε. Εγώ αυτό το ξέρω καλύτερα από όλους, γιατί εγώ το συνέταξα πριν μερικά χρόνια.

Είναι δύσκολο να βρεθεί λύση. Ίσως στο τέλος να μην γίνει τίποτα αν δεν επανεκκινήσει η EuroLeague».