Γιουλ: «Για πολλά χρόνια ακόμα στη Ρεάλ» (pic)

Ο Σέρχιο Γιουλ συμπλήρωσε 13 χρόνια ως μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ισπανός άσος με ανάρτησή του στο Twitter τόνισε πως θέλει να παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμα στους Μαδριλένους. 

Γιουλ: «Για πολλά χρόνια ακόμα στη Ρεάλ» (pic)

Ο Σέρχιο Γιουλ έχει συνδέσει το όνομά του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ισπανός άσος που έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από τους φίλους της Ρεάλ έχει καταφέρει να αφήσει το δικό του στίγμα στον σύλλογο και να εξελιχθεί μέσω αυτού σε έναν εκ των κορυφαίων παικτών στην Ευρώπη.

Ο ίδιος με αφορμή την επέτειο των 13 ετών από τη μέρα που μετακόμισε από τη Μανρέσα στη Ρεάλ, προχώρησε σε ανάρτηση σε λογαριασμό του στα σόσιαλ μίντια όπου μεταξύ άλλων υποστήριξε πως την μερά που μετακόμισε στη Ρεάλ έγινε ενα όνειρό του πραγματικότητα, ενώ παράλληλα τόνισε πως θέλει να παραμείνει μέλος της «Βασίλισσας» για πολλά χρόνια ακόμα.

«Σαν σήμερα πριν 13 χρόνια υπέγραψα στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Για πολλά χρόνια ακόμη μαζί, Ρεάλ», έγραψε στο Twitter ο 32χρονος γκαρντ, που έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων δύο Ευρωλίγκες και έξι πρωταθλήματα με τους Μαδριλένους.