Ξεκινάει προπονήσεις η Μπασκόνια με αντισηπτικά και αυστηρούς κανόνες (pics)

Η Μπασκόνια ξεκινάει προπονήσεις... πολύ σχολαστικά.

 Ξεκινάει προπονήσεις η Μπασκόνια με αντισηπτικά και αυστηρούς κανόνες (pics)

Μία-μία οι ομάδες ξεκινούν προπονήσεις και στην Ισπανία σειρά παίρνει η Μπασκόνια. Οι Βάσκοι ανακοίνωσαν και επίσημα πως θα ξεκινήσουν προπονήσεις, ωστόσο πρώτα θα περάσουν από τεστ για τον κορονοϊό. Μέχρι την Τρίτη (12/5) θα περνάνε από τα απαραίτητα τεστ για όσους βρίσκονται στη Βιτόρια, καθώς επίσης και ιατρικές εξετάσεις.

Στην ανακοίνωσή τους οι Βάσκοι τονίζουν πως θα γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους ενώ θα τοποθετηθούν παντού αντισηπτικά. Παράλληλα επισημαίνει πως οι παίκτες και οι προπονητές θα πρέπει να πηγαίνουν με το ίδιο μεταφορικό μέσο. Αν αλλάξει κάτι, κρίνεται απαραίτητο να ενημερώνουν την ομάδα. και θα πρέπει να ειδοποιούν εάν και εφόσον αλλάξουν κάτι στην πορεία.

Στο προπονητικό κέντρο δεν θα υπάρχουν πάνω από έξι παίκτες τη φορά και ο καθένας θα χρησιμοποιεί τη δική του μπασκέτα και τη δική του μπάλα, ενώ η απόσταση που θα τους χωρίζει θα είναι 4 μέτρα. Φυσικά θα προσέρχονται σε διαφορετική ώρα και όχι και οι έξι μαζί.

Κατά την είσοδό τους θα πρέπει να φοράνε μάσκες και γάντια ενώ αυτό ισχύει και για τους εργαζομένους στο κέντρο, οι οποίοι δεν θα τις βγάζουν καθόλου.

Όσον αφορά τους παίκτες που έχουν πάει στις πατρίδες τους θα πάρουν από την ομάδα online πρόγραμμα εκγύμνασης.