Παναθηναϊκός Superfoods: Χωρίς προβλήματα κόντρα στον Ολυμπιακό

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Euroleague (02/03, ΟΑΚΑ 21.15) συνεχίστηκε χωρίς απρόοπτα, με τον Τσάβι Πασκουάλ να έχει στη διάθεσή του και τους 15 παίκτες του ρόστερ του.

Παναθηναϊκός Superfoods: Χωρίς προβλήματα κόντρα στον Ολυμπιακό
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISS

Ο Βάσκος κόουτς μπορεί να επιλέξει την 12αδα του ήσυχος αφού την Πέμπτη (01/03) είδε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα όλους τους αθλητές τους να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα και να θέτουν εαυτούς υποψήφιους για το κομβικό ματς ενάντια στον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» χρειάζονται τη νίκη περισσότερο από τον «αιώνιο» αντίπαλό τους αφού έχουν μπλέξει με τις ισοβαθμίες της κατάταξης και αυτή τη στιγμή είναι στην 7η θέση, αφού Ρεάλ Μαδρίτης, Ζαλγκίρις Κάουνας και Χ'ιμκι έχουν τον ίδιο συντελεστή νικών (14 – 9) όμως υπερτερούν έναντι της ελληνικής ομάδας στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Ο Τσάβι Πασκουάλ μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Ματ Λοτζέσκι που προπονήθηκε κανονικά και όπως φαίνεται θα επιστρέψει έπειτα από ενάμιση μήνα απουσίας και θα διεκδικήσει μια θέση στη δωδεκάδα, έχοντας ως βασικό... αντίπαλο τον Ματ Ντένμοντ.