Αρμάνι: Πρόταση στον Τόμπκινς που φεύγει από τη Ρεάλ

Σύμφωνα με ισπανικό Μέσο, η Αρμάνι Μιλάνο έχει κάνει ήδη πρόταση στον Τρέι Τόμπκινς που φεύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Λουίτζι Ντατόμε.

Αρμάνι: Πρόταση στον Τόμπκινς που φεύγει από τη Ρεάλ

Δειλά δειλά οι ομάδες έχουν ξεκινήσει να κάνουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν και σχεδιάζουν την ενίσχυσή τους και μεταξύ αυτών φέρεται να είναι και η Αρμάνι Μιλάνο.

Η ιταλική ομάδα, σύμφωνα με το encestando.es, έχει κάνει ήδη πρόταση στον Τρέι Τόμπκινς, η συνεργασία του οποίου με τη Ρεάλ ολοκληρώνεται και οι Μαδριλένοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μαζί του.

Ο Τόμπκινς έχει κάποια θέματα με τη δουλειά, έχασε αρκετό διάστημα προκειμένου να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση και μάλλον στη Ρεάλ δεν θέλουν να επενδύσουν ξανά πάνω του, σε αντίθεση με τη Μιλάνο που συνεχίζει να έχει στραμμένη την προσοχή της και στον Λουίτζι Ντατόμε.

Ο Ιταλός περιμένει κι αυτός από την πλευρά του να δει τις εξελίξεις στη Φενέρμπαχτσε και τι θα κάνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για να αποφασίσει για το μέλλον του.