Μακάμπι Τελ Αβίβ: Διαψεύδει όλα τα σενάρια μεταγραφών

Η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ διέψευσε με ανακοίνωση της τα όσα υποστηρίζει ο Τύπος για τον μεταγραφικό της σχεδιασμό

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Διαψεύδει όλα τα σενάρια μεταγραφών

Επίθεση σε όσους γράφουν πως έχει προσεγγίσει παίκτες ενόψει της νέας σεζόν εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωσης της η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η Μακάμπι πήρε φόρα και απαντάει σε όλα (pic)

Οι Ισραηλινοί διέψευσαν τις φήμες περί μεταγραφικού σχεδιασμού τονίζοντας ότι δεν σκέφτονται την επόμενη χρονιά εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί λόγω του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσαν: «Τις τελευταίες δύο ημέρες, η Μακάμπι Τελ Αβίβ φέρεται να έχει κάνει προτάσεις σε παίκτες. Οι φήμες αυτές αγγίζουν παίκτες που ανήκουν στην ομάδα, αλλά και παίκτες που ανήκουν σε άλλες. Η Μακάμπι θέλει να ξεκαθαρίσει πως είναι ψευδείς όλες αυτές οι ειδήσεις.

Αυτή την στιγμή, η Μακάμπι δεν κάνει καμία ενέργεια και δεν έχει προσφέρει συμβόλαιο σε κανέναν παίκτη. Είναι σαφές ότι ορισμένοι εξυπηρετούν άλλους σκοπούς, πιέζοντας καταστάσεις και γι’ αυτό έχουν γεμίσει τα Μέσα με ψευδείς ειδήσεις.

Προς το παρόν αντιμετωπίζουμε την κρίση του κορονοϊού, η οποία έχει δημιουργήσει αρκετές αμφιβολίες και ερωτηματικά. Στην παρούσα φάση, η Μακάμπι δεν είναι σε θέση να ορίσει το μπάτζετ της επόμενης σεζόν και αυτές προφανώς δεν είναι συνθήκες για να υπογράψει κάποιος παίκτης νέο συμβόλαιο».