Μεσίνα: «Το όνειρο μας να πάμε Final 4 με τη Μιλάνο» (vid)

Ο Ετόρε Μεσίνα έχει να πάει έξι χρόνια σε Final 4 Euroleague και γι αυτό νιώθει κάπως... πρωτάρης. Ευελπιστεί να το πετύχει με την Αρμάνι Μιλάνο.

Μεσίνα: «Το όνειρο μας να πάμε Final 4 με τη Μιλάνο» (vid)

Ο Ετόρε Μεσίνα δεν διστάσει να χαρακτηρίσει τον εαυτό του… πρωτάρη! Όχι γιατί μετά τη θητεία του στο ΝΒΑ επέστρεψε στην Euroleague, αλλά γιατί όπως λέει έχουν περάσει χρόνια από τότε που πήγε σε Final 4 και θέλει να το κάνει με την Αρμάνι Μιλάνο, οπότε λίγο-πολύ, νιώθει… πρωτάρης.

«Το τελευταίο μου Final 4 ήταν πριν από έξι χρόνια. Οπότε μπορώ να πω ότι φέτος είμαι ρούκι» είπε στην Euroleague ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε: «Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να βρίσκεσαι εκεί την πρώτη φορά. Γι’ αυτό, ελπίζω αργά ή γρήγορα αυτό θα γίνει και για την ομάδα του Μιλάνου. Ωστόσο, αυτό είναι το όνειρό μας».

Στη συνέχεια ο Μεσίνα τόνισε: «Οι οπαδοί μας ήταν πολύ ζεστοί και εμείς δουλεύουμε για να τους κάνουμε χαρούμενους και προσπαθούμε να του δείχνουμε ότι παίζουμε σκληρά και είμαστε όλοι μαζί μέσα στο παρκέ. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που οι φίλοι της Αρμάνι θυμούνται από τις παλιές εποχές, όπου υπήρχε ταλέντο, αλλά και ένα μοναδικό επίπεδο σκληράδας και ενότητας».