Ο Κάλινιτς περιμένει τον Ομπράντοβιτς… και η Αρμάνι καραδοκεί

Ο Νίκολα Κάλινιτς αναμένει να δει τι θα πράξει τελικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πριν λάβει οποιαδήποτε απόφαση για τη Φενέρμπαχτσε, τη στιγμή που οι Ιταλοί αναφέρουν πως στο στόχαστρό της τον έχει και η Αρμάνι Μιλάνο.    

Ο Κάλινιτς περιμένει τον Ομπράντοβιτς… και η Αρμάνι καραδοκεί

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στη Φενέρμπαχτσε, η οποία έχει εκατοντάδες εκατομμύρια χρέη σαν σύλλογος και χρωστά αρκετούς μισθούς στους παίκτες της, τη στιγμή μάλιστα που η πανδημία του κορονοϊού έχει πλήξει τους πάντες.

Η Φενέρ θα πάει σε μείωση του μπάτζετ της 50% όπως αναφέρουν οι Τούρκοι και θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό ο σχεδιασμός της από το τι θα κάνει και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Τον προπονητή τους περιμένουν αρκετοί παίκτες της ομάδας, όπως έχει δηλώσει και ο Κώστας Σλούκας, για να δουν τι θα κάνουν στο μέλλον.

Ένας εξ αυτών είναι ο Νίκολα Κάλινιτς του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται. Ο Σέρβος φόργουορντ περιμένει να δει τι θα πράξει τελικά ο Ομπράντοβιτς και να μιλήσει μαζί του, πριν λάβει οποιαδήποτε απόφαση, τη στιγμή που οι Ιταλοί αναφέρουν πως στο στόχαστρό της τον έχει και η Αρμάνι Μιλάνο.