EuroLeague: Ενδιαφέρον για ΣΕΦ και ΟΑΚΑ

Η EuroLeague εξετάζει τις επιλογές της για την συνέχιση της σεζόν. Μέσα σε αυτές βρίσκεται και η Ελλάδα με το ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ.

EuroLeague: Ενδιαφέρον για ΣΕΦ και ΟΑΚΑ

Ο κορονοϊός έχει φέρει μία άνευ προηγούμενου αβεβαιότητα και στην διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων, ωστόσο η EuroLeague προβαίνει σε ενέργειες ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Η διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ ενδιαφέρθηκε για τη διαθεσιμότητα του ΟΑΚΑ και του ΣΕΦ προκειμένου να φιλοξενηθούν οι εναπομείνασες αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου, τα playoffs ή το πιθανό σενάριο του Final 8. Ωστόσο κάτι τέτοιο θα πραγματωθεί μόνο εφόσον υπάρξουν οι αναγκαίες διαβεβαιώσεις για την υγεία των αθλητών και του προπονητικού τιμ.

Πέραν από την Ελλάδα, η EuroLeague φαίνεται να εξετάζει και άλλες επιλογές, καθώς ρώτησε για τη διαθεσιμότητα στα γήπεδα του Βελιγραδίου, της Γερμανίας και της Λιθουανίας. Χώρες δηλαδή που, όπως και η Ελλάδα, χτυπήθηκαν λιγότερο από τον πανδημία σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές.