EUROLEAGUE FINAL FOUR 2018:Ο Παπαπέτρου ψηφίζει Σλούκα στο final four

Η διοργανώτρια αρχή της EuroLeague έδωσε την ευκαιρία σε παίκτες να κάνουν τις δικές τους προβλέψεις, όσον αφορά τους νικητές των ημιτελικών, τον MVP και την ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο. 

EUROLEAGUE FINAL FOUR 2018:Ο Παπαπέτρου ψηφίζει Σλούκα στο final four
Eurokinissi

Από πλευράς Ολυμπιακού η Euroleague έδωσε την ευκαιρία στον Ιωάννη Παπαπέτρου να ...τεστάρει τις μαντικές του ικανότητες , ενώ από τους "πράσινους" έκανε προβλέψεις ο Λούκας Λεκαβίτσιους.

Για τον ημιτελικό της Φενέρμπαχτσε με την Ζαλγκίρις:

Παπαπέτρου: «Πιστεύω πως η Ζαλγκίρις είναι μία πολύ σκληρή και καλά οργανωμένη ομάδα. Το έχει αποδείξει όλη την χρονιά, αλλά πιστεύω πως η Φενέρμπαχτσε θα νικήσει. Ο φίλος μου Κώστας Σλούκας παίζει εκεί, είναι η καλύτερη ομάδα και πιο έμπειρη στα Final Four».

Λεκαβίτσιους: «Πιστεύω πως η Ζαλγκίρις θα κερδίσει. Είναι μόνο δύο παιχνίδι και συνήθως τα φαβορί κερδίζουν, αλλά όχι πάντα. Αυτά τα παιχνίδια είναι 50-50 και είναι η πρώην ομάδα μου, ελπίζω η Ζαλγκίρις να κερδίσει».

Για τον ημιτελικό της ΤΣΣΚΑ με την Ρεάλ:

Παπαπέτρου: «Θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στην καλύτερη κατάστασή τους. Είναι δύσκολο να πω, όμως θα πάω με την ΤΣΣΚΑ. Πιστεύω πως η ΤΣΣΚΑ είναι λίγο πιο σκληρή ως ομάδα. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και πιστεύω πως η ΤΣΣΚΑ θα βρεθεί στον τελικό».

Λεκαβίτσιους: «Νομίζω θα κερδίσει η Ρεάλ. Έχουν μία πολύ καλή ομάδα και παίκτες σε κάθε θέση. Ο Σέρχιο Γιουλ είναι πίσω και ήταν σε καλή κατάσταση απέναντί μας».

Για το ποιος θα φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου:

Παπαπέτρου: «Πιστεύω πως η ΤΣΣΚΑ θα κατακτήσει το τρόπαιο. Θέλω να το κερδίσει η Φενέρμπαχτσε για τον Σλούκα, αλλά πιστεύω πως θα κερδίσει η ΤΣΣΚΑ. Είναι η ώρα τους -παίζουν καλά σε όλη την σεζόν και το έδειξαν με την πρώτη θέση στη Regular Season. Είναι η ώρα τους».

Λεκαβίτσιους: «Θα στοιχημάτιζα στην Ζαλγκίρις, την πρώην ομάδα μου. Τους εύχομαι τύχη και πιστεύω πως μπορούν να τα καταφέρουν».

Για τον τίτλο του MVP του Final Four:

Παπαπέτρου: «Αν κερδίσει η ΤΣΣΚΑ, θα είναι ένας από τους δύο γκαρντ της, ο Νάντο Ντε Κολό ή ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ».

Λεκαβίτσιους: «Πιστεύω πως ο MVP θα είναι ο Κέβιν Πάνγκος. Έχει παίξει καλά σε όλη την σεζόν. Είναι σταθερός, ο ηγέτης της ομάδας και πιστεύω πως θα βγει MVP»