Μάβερικς και Σπερς θέλον τον Καμπάτσο

Ο Φακούντο Καμπάτσο της Ρεάλ Μαδρίτης έχει δεχτεί το ενδιαφέρον από τους Μάβερικς και τους Σπερς και εξετάζει "ζεστά" το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο ΝΒΑ.

Μάβερικς και Σπερς θέλον τον Καμπάτσο

Ο Φακούντο Καμπάτσο έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια. Πλέον ανήκει στην ελίτ των κορυφαίων παικτών στην Ευρωλίγκα, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο το 2015 και το 2018 με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, τέλειωσε την περσινή σεζόν έχοντας μέσο όρο 8.7 πόντους, 5.2 ασίστ και 1.6 κλεψίματα, σε 23.6 λεπτά συμμετοχής, κάνοντας επίδειξη των δυνατοτήτων του στο κομμάτι της δημιουργίας.

Όλο και περισσότερες ομάδες από το ΝΒΑ ρίχνουν ματιές στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και ήδη υπάρχουν δύο από αυτές που έχουν δείξει "ζεστό" ενδιαφέρον για την απόκτηση του 29χρονου Αργεντινού πλέι-μέικερ.

Ο λόγος για τους Σαν Αντόνιο Σπερς, στους οποίους διέπρεψε στο παρελθόν ο συμπατριώτης του Μανού Τζινόμπιλι, αλλά και για τους Ντάλας Μάβερικς. Στους τελευταίους αγωνίζεται και ο πρώην συμπαίκτης του στη Ρεάλ, Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Φακούντο Καμπάτσο ανανέωσε πέρσι το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά έχει τη δυνατότητα να αποχωρήσει, εφόσον δεχτεί ενδιαφέρον από σύλλογο του ΝΒΑ και ο Λατινοαμερικανός γκαρντ βλέπει "ζεστά" αυτό το ενδεχόμενο.