EUROLEAGUE FINAL FOUR 2018: Ο Γιασικεβίτσιους εκθείασε τον Ομπράντοβιτς

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για τον αγώνα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε ενώ και το πως αισθάνεται που θα αντιμετωπίσει τον πρώην προπονητή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς

EUROLEAGUE FINAL FOUR 2018: Ο Γιασικεβίτσιους εκθείασε τον Ομπράντοβιτς

Η Ζαλγκίρις Κάουνας θα δώσει το παρών σε φάιναλ φορ μετά το μακρινό 1999.

Ο προπονητής των Λιθουανών Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σχολίασε το δύσκολο παιχνίδι απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης εκθειάζοντας τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τα κατορθώματα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Ομπράντοβιτς:

«Αν είσαι στο φάιναλ φορ και παίζεις εναντίον του, είναι ήδη επιτυχία! Θα είναι σίγουρα προετοιμασμένοι, θα παίξουν σωστά, όπως κάνουν όλη τη σεζόν. Ελπίζω να είναι ένα υπέροχο παιχνίδι.Ευτυχώς δεν παίζω ένας εναντίον ενός μαζί του.Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές, αλλά πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι».

Για την φετινή έκπληξη της Ζαλγκίρις:

«Όπως κάθε προπονητής, προσπαθείς να δουλεύεις καθημερινά σε μικρά πράγματα. Είναι μια μεγάλη διαδικασία. Είμαι τυχερός που έχω παίκτες που θέλει ο καθένας να προπονεί, που θέλουν να βελτιώνονται, που μου δίνουν το 100% κάθε ημέρα. Προσπαθώ να μην κοιτάω πολύ μακριά από το επόμενο παιχνίδι, μια ομάδα σαν τη Ζαλγκίρις δεν μπορεί να κοιτάει πολύ μακριά. Ελπίζω να εκπλήξουμε τη Φενέρ. Πάμε βήμα βήμα, είναι το πιο εύκολο».